Sírva beszélt Benkő Lászlóról Kóbor János: „Gondolni sem mertük, hogy ez lesz”

A TV2 szerda reggel megszakította a Mokka adását, és telefonon jelentkezett be az Omega frontembere, Kóbor János, aki így mesélt a barátja, zenésztársa, Benkő László utolsó napjairól.

© Bors Archív

A múlt hétig még azt hittük, hogy most van egy rosszabb fázis, de majd a kórházban rendbe jön. Amikor Laci egy pár nappal ezelőtt bekerült a kórházba, és ott a vizsgálatoknál kiderült, hogy valami brutális módon megindultak a ráknak az áttétjei... már nem volt valószínű, hogy kijön.

Ez a november ez nagyon nehéz volt neki, de mindig valahogy kijött a szorításból. Hiába reménykedtünk, az ember mindig abban bízik, hogy rendbejönnek a dolgok. Ő is ebben bízott. Látszott rajta, hogy tervei voltak. Azt tudtuk, hogy koncertezni nem mostanában fogunk, de ő is várta az új dalainkat. Gondolni sem mertük, hogy ez lesz. Egy Benkő Laci nem tud meghalni – mondta sírva Kóbor János.

Benkő László 77 éves korában rákbetegségben hunyt el.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors