Sarka Kata cáfolja a vádakat: Nem volt bunda a szépségverseny

Családja tréfálkozva mutatja be Koroknyai Virágot, de vannak, akik máris támadják a szépségkirálynőt. Mit szól ehhez Sarka Kata?
Családja tréfálkozva mutatja be Koroknyai Virágot, de vannak, akik máris támadják a szépségkirálynőt. Mit szól ehhez Sarka Kata?

Húszéves és szőkésbarna lány nyerte a Miss World Hungary 2017 címet: Koroknyai Virág tapasztalt „szépségharcos”, korábban már megnyerte a Miss Little Hungary címet, két éve pedig döntős volt a Miss Worldön, így őt a verseny szervezői már jól ismerhették.

Virág az elmúlt években is rengeteget komolyodott, előnyére – legalábbis ezt állítja a teljes Koroknyai család, akik a stúdióban szurkolták ki a sikert a legkisebb gyermeküknek.

Koroknyai Virág udvarhölgyei Viczián Viktória és Pető Laura © Kecskeméti Zoltán

– Hozzá vagyunk már szokva – kezdte a családfő, Tamás. – A Miss Little Hungary világversenyén ötven ország volt jelen.

– Eddig is királynőként élte az életét – vette át a szót Virág egyik nővére, Kamilla, majd a harmadik lány, Bogi is kipakolt, ami a királynői szennyest illeti.

– Ő a legkisebb, akaratos gyerek volt, nem egyszerű eset, de szerencsére előnyére változott.

– Még fel sem fogtam, hogy győztem, kell egy pici idő ehhez – mondta még a műsor színpadán Virág a Bors munkatársának, hozzátéve: mindent megtesz majd, hogy sikeres legyen a világversenyen is. – A hátrányos helyzetű gyerekeken szeretnék majd segíteni, mint eddig is – tette hozzá.

Parti a verseny után: Hajas László zsűritag egy szépséggel fotózkodott © Kecskeméti Zoltán

Persze, ahogy az ilyenkor gyakori, alig ért véget a döntő, máris bundát kiáltanak a szépségverseny Facebook-oldalán. Többen nem Koroknyai Virág, hanem a közönségdíjas Viczián Viktória fejére tették volna a koronát. Tudni vélik, hogy a győztes baráti kapcsolatot ápol a licenctulajdonos Sarka Katával, mint ahogy azt is, hogy Virág barátja, Topic Rocco a zsűriben ülve pontozott. „Szomorú, hogy olyasvalaki nyerte a koronát, aki természetesen jó kapcsolatot ápol Sarka Katával, és majdnem az egész előbbi királynővel, mellesleg minden alversenyben helyezett volt. Az Instagram-profilja tele van Sarka Katás, Kiss Daniellás képekkel, ahol együtt pózolnak a Balatonon...”

Sarka Kata kislányával, Noncsival. Ruháját ismét jó ízléssel választotta ki © Kecskeméti Zoltán

A Bors megkereste Sarka Katát, a verseny licencének társtulajdonosát, aki cáfolta a vádakat. – Butaság, hogy bunda lett volna, egy szó sem igaz azokból a pletykákból, amik erről megjelentek az interneten – utasította vissza a feltételezéseket Sarka Kata.

– Virág nem barátnőm, mint ahogy a korábbi győztesek sem voltak azok. Tényleg szerepelünk közös képeken, ám ezek jóval korábban készültek, Virág ugyanis két éve már jelentkezett a szépségversenyre és az akkori nyereménye az volt, hogy részt vehetett azon a divatbemutatón, amin én is. Akkor fotóztak le minket. Az sem állja meg a helyét, hogy a barátja ült a zsűriben. Virág és Rocco évekkel ezelőtt valóban együtt jártak, de már régen nincsenek együtt. Azóta a fiúnak új párja van. Szóval inkább hátrány, mint előny az, ha a valakit az exe zsűriz – utalt a szakítások utáni gyakori konfliktusokra Sarka Kata, aki szerint minden szempontból feddhetetlen előéletű lány fejére került a korona. – Úgy gondolom, Virág személyében egy csiszolatlan gyémántot találtunk, aki még sokra viheti.

Más, mint az eddigi lányok

Az idei győztes más típusú királylány, mint amit az eddigi évek során megszoktunk: szőke és gyönyörű babaarca van. Emellett pozitív kisugárzású, örülök, hogy ő nyert – mondta Rogán-Gaál Cecília licenctulajdonos, majd elárulta, nem csak a külső alapján született ítélet. – A táborban eltöltött két hét szükséges volt ahhoz, hogy a lányokat alaposan megismerjük. A versenyek, feladatok során sikerült jobban megmutatniuk a személyiségüket. A sokféle szituáció, amiben láthattuk őket, sokat segített a döntésben.

Cecília szoknyáját Mérő Péter tervezte. „Ez az én színem, ez a zöld. Egyrészről, mert fradista vagyok, másrészről, mert a szemem színe is zöld” – mondta Cecília. © Kecskeméti Zoltán

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors