Röhögve búcsúznak el barátai Bajortól

A Heti Hetes méltóképpen szeretne az elhunyt komikusra emlékezni. Meghívták legkedvesebb kollégáit, így a jelenleg is aktív „hetiheteses” Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar mellett újra feltűnik a műsorban a korábban véglegesen távozó Hernádi Judit is.
A Heti Hetes méltóképpen szeretne az elhunyt komikusra emlékezni. Meghívták legkedvesebb kollégáit, így a jelenleg is aktív „hetiheteses” Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar mellett újra feltűnik a műsorban a korábban véglegesen távozó Hernádi Judit is.

A Heti Hetes stábja szerint csak úgy szabad emlékezni Bajor Imrére, ahogy élt: vidáman. Az első őszi adást barátjuknak szentelik a humor nagyágyúi. Erre az alkalomra még Hernádi Judit is visszatér közéjük.

Hiába telnek a napok, a barátok és a pályatársak képtelenek felfogni, hogy Bajor Imre nincs többé. Több évtizedes pályafutása, a barátsága felejthetetlen emlékekkel tette gazdagabbá mindannyiukat, így természetes, hogy megemlékeznek a színészről, a barátról. A Heti Hetes tagjai, akikkel tizenöt évig dolgozott együtt, a szezonnyitó adásukat teljes egészében az ő emlékének szentelik.

– Imre halála feldolgozhatatlan veszteség számunkra – mondta el lapunknak Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője. – A széke természetesen üres marad, az első őszi adásban pedig olyan vendégekkel emlékezünk rá, akik a Heti Hetesen kívül is szoros szakmai és emberi kapcsolatot ápoltak vele.

Többek között visszatér hozzánk Hernádi Judit színésznő, aki távozásakor ugyan azt mondta, többé nem jön, erre az alkalomra megszegi a fogadalmát, ami pedig rá nem jellemző. Itt lesz Gálvölgyi János, Ábel Anita, Farkasházy Tivadar és még sokan mások is, akiknek a nevét addig nem szeretném nyilvánosságra hozni, amíg nem egyeztünk meg velük.

A főszerkesztő már most elkezdte a felkészülést a különleges adásra.

– Kiírtam lemezre tizenöt évnyi anyagot a műsorunkból, Imre legjobb pillanatait. Ezeket fogjuk bejátszani, és ezeken röhögünk majd együtt Imrével, a nézőkkel. Igen, röhögünk, mert véleményem szerint Imre is ezt látná szívesen. Vidám, életigenlő ember volt, aki elvárja tőlünk, hogy úgy emlékezzünk rá, ahogy ismertük. Jókedvvel.

A Karinthy is megemlékezik a színészről

A színház tájékoztatása szerint az őszi szezonban méltóképpen megemlékeznek néhai művészükről, a részletekről azonban még nem beszélnek. A teátrumban most gőzerővel dolgoznak azon, hogy időben elkészüljenek.

Nem akart a fülei temetőbe kerülni

Lapunk információi szerint Bajor Imre a halála előtt azt mondta a barátainak, hogy nem szeretné, ha a fülei temetőben helyeznék végső nyugalomra, inkább Budapestet választaná. A hírek szerint a művész felesége, ­Ildikó ezekben a napokban intézi a végső búcsú részleteit, tájékoztatást a későbbiekben ígértek.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors