Rajzfilmsztár lett Müller Cecília és Győrfi Pál

Egy hét alatt 400 ezren látták a Tomi és a Vírus 2-t! Sosem készített még folytatást minden idők egyik legsikeresebb online animációs csapata, a KerekMesék mellett a TomiFilmeket is jegyző Tavaszi házaspár. Ám a koronavírus-járvány második hulláma miatt úgy döntöttek, itt az ideje a Tomi és a Vírus 2-nek. A 13 év felettieket megcélzó TomiFilmek You­Tube csatornán tette közzé legújabb rajzfilmjét.

– Míg a tavasszal megjelent Tomi és a vírusban a vécépapír-felvásárlási láz, az otthon tanulás, az időseknek történő bevásárlás és Orbán Viktor bejelentése állt a középpontban, a mostani, második részben a szórakozóhelyek 23 órakor történő bezárása, a buszokon kötelező maszkviselés, a védőfelszereléseken nyerészkedő kereskedők, a tünetek és a koronavírus-tesztelés áll a középpontban – mesélte a Ripostnak Vass Mónika.

Óriási hajtóerőt jelentett, hogy Orbán Viktor után Müller Cecíliát és Győrfi Pált is megrajzolhattam.

A hozzászólásokból úgy tűnik, legalább akkora lelkesedéssel fogadják a nézők, mint amekkorával mi készítettük – árulta el Vass Mónika.

A történet a következő: Tomi és barátja, Peti buliba mennek, s másnap megdöbbenve hallják a tévében Müller Cecíliától, hogy 12 fertőzöttet találtak azon a rendezvényen.

Tominak eszébe jut, hogy régebben abba a suliba járt, ahova Győrfi Pál gyereke is. Felkerekednek, és találkoznak is a szóvivővel, akinek nekiszegezik a kérdést: Azt szeretnénk tudni, hogy megkaptuk-e a vírust?! Győrfi Pál a háziorvoshoz irányítja a fiúkat.

Győrfi Pál is megnézte már a kedves alkotást, s viccesen megállapította, hogy valóban jól rajzolták az alkotók a fülét. – Ugyanakkor felhívnám a figyelmet, hogy

a maszkok több szereplőnél is csak a szájat takarják, holott az orrot is fedniük kell.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors