Pornósztárral játszik együtt Gianni

Gianni Annoni egy új arcát mutatja meg a közönségnek. Egy epizódszerep erejéig a világhírű olasz pornószínész Rocco Sifredivel lesz egy közös jelenete.
Gianni Annoni egy új arcát mutatja meg a közönségnek. Egy epizódszerep erejéig a világhírű olasz pornószínész Rocco Sifredivel lesz egy közös jelenete.

Gianni Annoni egy apró filmes szerepet kapott, mégpedig egy Budapesten készülő új, olasz karácsonyi vígjátékban. A forgatásról az étteremtulajdonos/üzletember egy fotót is megosztott Instagram-oldalán, amin többek között a világszerte ismert pornószínészt, a már jó ideje Budapesten is élő Rocco Sifredit is felfedeztük. A forgatás hátteréről magát Giannit kérdeztük, aki elárulta, hogy egyébként már jó ideje barátságot ápol Roccóval. De rossz az, aki rosszra gondol, hiszen ezúttal a filmből kimarad a szex.

© Czerkl Gábor

– Nálunk Olaszországban minden évben vannak vicces karácsonyi filmek, amiket egy Carlo Vanzina nevű producer állít össze. Az ideit Budapesten forgatják. Osvárt Andrea volt az, aki idén kapcsolattartó producerként összehozta ezt a lehetőséget, és ő maga is szerepel a filmben – meséli a Borsnak Gianni, majd elárulja, ő milyen szerepet kapott a produkcióban.

– Nekem annyi jelenetem van, hogy sétálok az utcán egy hölggyel, amikor is meglátjuk az elnökünket, amint épp kiszáll egy autóból. Ám én nem őt ismerem fel, és nem tőle kérek szelfit, hanem Rocco Sifreditől, aki még ismertebb ember, mint az elnök, de természetesen a filmben nincs semmi gusztustalanság. Ez egy groteszk vígjáték, aminek commedia all’italiana a neve. A filmben hiába tudod, hogy mi fog majd történni, akkor sem bírod ki nevetés nélkül – mondja Gianni.

A produkcióban még olyan ismert olasz színészek szerepelnek, mint Massimo Ghini, Ricky Memphis vagy Martina Stella. A film karácsony előtt kerül majd az olasz mozikba.