Pápai Joci: Izgató, ha megnézik a feleségem

Elképesztő dolgokat mondott Pápai Joci nemrég a feleségéről. Az énekesnek kifejezetten tetszik, ha a férfiak megfordulnak a felesége után az utcán, sőt állítása szerint kicsit fel is izgatja a tudat.
Elképesztő dolgokat mondott Pápai Joci nemrég a feleségéről. Az énekesnek kifejezetten tetszik, ha a férfiak megfordulnak a felesége után az utcán, sőt állítása szerint kicsit fel is izgatja a tudat.

A legtöbb férfi kissé dühös lesz, ha valaki szíve választottját stíröli az utcán, esetleg megjegyzést tesznek a barátnője külsejére. Pápai Joci viszont ennek a szöges ellentéte.

– A női nem a lényem része. Szeretek tetszeni nekik, én mégis áldozat típus voltam gyerekkorom óta. Mindig a csajok szedtek fel – árulta el a Liluland műsorában, majd kitért arra is, hogy szereti, ha a felesége otthon van a gyerekekkel. Lilu megkérdezte, mit szólna ahhoz, ha a férfiak visszafordulnának a felesége után az utcán:

– Engem ez lehet, hogy felizgat! Nincs ettől rossz érzésem. Jó csaj a feleségem, visszanéznek utána, beszólnak. Ez nekem konkrétan tetszik – mondta Pápai Joci.

Pápai Jocinak nagyon csinos felesége van, és ő szerencsére nem bánja, ha ezt mások is észreveszik © Vadnai Szabolcs

Természetesen mi is felkerestük őt, hogy megtudjuk, mégis ho­gyan sikerül kiküszöbölnie a féltékenységet az életéből.

– Ez mozgatja a világot. Nem szabad homokba dugni a fejünket. Ezért jár a feleségem fodrászhoz, szépségszalonba. Mindenki jól akar kinézni, szép akar lenni. Szeretem, ha megnézik a feleségemet. 16 éve vagyunk házasok, jól kezeljük ezeket a helyzeteket. A koncertemre is általában lányok szoktak járni, de nem féltékeny. Ilyen ez a szakma. Már gyerekként megfogadtam, hogy nekem csak olyan lány kell, aki nem lesz féltékeny és el­fogadja az életmódomat – mondta a Borsnak az énekes, majd válaszolt arra a kérdésre is, hogy mit értett az alatt, amikor azt mondta, ő egy „áldozat típus”.

– Nagyon sokan voltak, akik fel akartak szedni és nagyon so­kan voltak, akik fel is szedtek – válaszolt pajkosan Joci.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors