Pál Éva magára talált: Ahogy a siker, úgy a kudarc sem tart örökké

Hosszú ideje küzdött a hitelcsapdával a Neoton Família egykori énekesnője: Pál Éva bankszámláját korábban iknasszózták, csepeli otthonát pedig kis híján eladták a feje fölül. Mostanra azonban úgy néz ki, rendeződött az élete. Kutyáival és fiával beköltözött új házába, nemrég pedig zenei munkássága elismeréseként Remember-díjban részesült. Mint a Ripostnak magyarázta: nagy tanítás volt számára az elmúlt időszak: a siker sem örök, de szerencsére a rossz időszakokra is elmondható ugyanez.

Úgy tűnik, rendeződött Pál Éva élete és anyagi helyzete - sőt, egy kanadai turné is kilátásban van © Bánkúti Sándor

"Nagyon boldog vagyok, jót tett a lelkemnek ez az elismerés. Segített megtanítani, hogy az élet állandó körforgás. Ahogy a siker sem tart örökké, úgy a kudarc sem, én pedig úgy érzem, sikerült kikerülnöm a gödörből. Boldog vagyok, mert végre helyrejön az életem" - magyarázta a lapnak, hozzátéve: "A mellőzöttség hosszú éveiben sem tudtam elengedni, hogy a naponta hallott közös sikerdalok kapcsán fel sem merült a nevem, pedig a hangommal részese voltam, vagyok az elért sikereknek."

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors