Celeb

Összeomlás szélén áll Gaby Spanic – már el is temették az édesanyját

F. Zs.

Létrehozva: 2020.10.20.

Szörnyű trauma érte a TV2 show-jának sztárját, aki nem tudott elbúcsúzni szeretett mamájától. Bár a stáb mindent megtesz fájdalma enyhítéséért, sokan féltik, nehogy összeroppanjon lelki terhe súlya alatt.

Szívszorító belegondolni, hogy miközben a nézők vidáman nézték a tévében a Dancing with the Stars élő adását szombat este, melyben a műsor sztárvendége, Gabriela Spanic éppen táncolt, addig a híresség édesanyjának szíve utolsót dobbant

Gabriela, már amikor elvállalta a TV2 táncos műsorában a szereplést, tudta, hogy nagy a baj. Édesanyja, Norma Ultrera Spanic már évek óta küzdött a súlyos, gyógyíthatatlan be­tegséggel, a világhírű lánygyermeke azonban abban bízott, hogy ezt a kicsi időt, alig két hó­napot, amit hazánkban tölt, még a szerettei körében tölti a mama. Még bírja addig a szervezete. Sajnos tévedett. 

A TV2 sajtóosztálya egy szomorú közleményben számolt be a világsztár édesanyjának utolsó napjairól

– Gabriela Spanic édesanyja egy ideje már küzdött a rákkal. A színésznő Magyarországra történő útját megelőzően Norma asszony kemoterápiás kezelést kapott. Úgy tűnt, a terápia si­keres volt, mert ezt követően egyértelműen jobban érezte magát, s a leletei is javultak. Néhány nappal a halálát megelőzően azonban hirtelen romlásnak indult az állapota, s a szombati show napján már lehetett tudni, nem kerülhető el a tragédia. Gaby óriási bátorságról és lelkierőről tett tanúbizonyságot azzal, hogy ezzel a teherrel együtt is fellépett az élő show-ban. A színésznő édesanyja nagyjából egy órával a Dancing with the Stars befejezését követően hunyt el. Gaby gyászol, s arra kér mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben. Az anyukájáról s a történtekről nem szeretne nyilatkozni – áll a hivatalos közleményben. 

A Bors értesülései szerint Norma asz­szony földi ma­radványait a kórházból a templom ravatalozójába szállították, itt tudtak elbúcsúzni tőle a hozzátartozói, majd a búcsú után elhamvasztották. 

– Mexikóban az a szokás, hogy a halottakat nagyon hamar, legkésőbb 24 órán belül eltemetik. Ez így történt Norma asszony esetében is. A temetésen Gabriela semmiképpen nem tudott volna részt venni – hangsúlyozta a világsztár menedzsmentje. 

Gabriela Spanic életének egyik legnagyobb drámája mindössze néhány órán belül lezajlott, miközben ő egy idegen földrészen, egy élő show-műsorban bizonyított, s újra bizonyítania kell. Önmagában egyetlen tény is óriási terhet ró az emberre, így együtt pedig elképzelhetetlen nyomás. Sokakban felmerül a kérdés: ezek után mi történik majd? 

Hogyan viseli majd a gyászt? Képes lesz-e folytatni a versenyt? Nem omlik-e össze, hisz erőt adó testvérei sincsenek mellette. Meg nem erősített információnk szerint a TV2 munkatársai egyelőre nem szeretnék gyászában zavarni a mexikói sztárt, tiszteletben tartják a kérését, így sok minden csak napok múlva dől el. 

A Bors ezért egy pszichológus véleményét kérte. 

– Nyilván személyiségfüggő, ki mennyire adja át magát a gyásznak. Ha az illetőnek a hivatástudata az esszenciális személyiségvonása, akkor könnyebben megy a gyász enyhítése. Akkor van esélye a feldolgozásra a munkával – mondta a Bors megkeresésére dr. Szlobodnyik Csaba klinikai szakpszichológus, aki így folytatta: – Ha ez nem következik be, az élet minden területére kihathat a gyász. Fő­leg akkor, ha erős érzelmi kötődése volt az elhunyttal. A gyász leblokkolhatja az élet többi területét is.

Gabriela ikertestvére volt a mamával az utolsó pillanatokban

A Ripost információi szerint az utolsó pillanataiban Gaby ikertestvére, Daniela volt az asszonnyal a kórházban. A testvérek folyamatos kapcsolatban vannak, órákon át vigasztalták egymást.

A tragédiát megelőzően, a műsor előtt még nem csak Gabriela tudott beszélni édesanyjával, de 12 éves fia, Gabriel de Jesús is válthatott a nagymamájával néhány szót.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145415_auto_resized.jpg
origo.hu

Óriási szponzori szerződést köthet a Fradi egy hatalmas világvállalattal

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27226_resized.jpg?avcount=1713592817
origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145449_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lövéshangokra riadtak fel a szegediek, a város több pontján is észlelték a különös zajt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145198_auto_resized.jpg
vg.hu

Órákon belül feleződik a bitcoin: mutatjuk, ki lesz a történelmi esemény legnagyobb nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142129_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17138611_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27232_resized.jpg?avcount=1713592817
origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713592817
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713592817
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145120_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145602_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/MVcTvZc_pQ2pn5eP0OgRxnsTEogtoejfWqaynBCgBbE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JiYTM0NjM4NGVkZDRiYjc4MzYwODIxN2Q1MjY0NDg0.jpg
Pletyka

"Ez már csak kapálózás" – alig szeretné valaki Tóth Andit az X-Faktorba mentornak

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában