Celeb

Összeomlás szélén áll Gaby Spanic – már el is temették az édesanyját

F. Zs.

2020. október 20. kedd 05:20

Szörnyű trauma érte a TV2 show-jának sztárját, aki nem tudott elbúcsúzni szeretett mamájától. Bár a stáb mindent megtesz fájdalma enyhítéséért, sokan féltik, nehogy összeroppanjon lelki terhe súlya alatt.

Szívszorító belegondolni, hogy miközben a nézők vidáman nézték a tévében a Dancing with the Stars élő adását szombat este, melyben a műsor sztárvendége, Gabriela Spanic éppen táncolt, addig a híresség édesanyjának szíve utolsót dobbant

Gabriela, már amikor elvállalta a TV2 táncos műsorában a szereplést, tudta, hogy nagy a baj. Édesanyja, Norma Ultrera Spanic már évek óta küzdött a súlyos, gyógyíthatatlan be­tegséggel, a világhírű lánygyermeke azonban abban bízott, hogy ezt a kicsi időt, alig két hó­napot, amit hazánkban tölt, még a szerettei körében tölti a mama. Még bírja addig a szervezete. Sajnos tévedett. 

A TV2 sajtóosztálya egy szomorú közleményben számolt be a világsztár édesanyjának utolsó napjairól

– Gabriela Spanic édesanyja egy ideje már küzdött a rákkal. A színésznő Magyarországra történő útját megelőzően Norma asszony kemoterápiás kezelést kapott. Úgy tűnt, a terápia si­keres volt, mert ezt követően egyértelműen jobban érezte magát, s a leletei is javultak. Néhány nappal a halálát megelőzően azonban hirtelen romlásnak indult az állapota, s a szombati show napján már lehetett tudni, nem kerülhető el a tragédia. Gaby óriási bátorságról és lelkierőről tett tanúbizonyságot azzal, hogy ezzel a teherrel együtt is fellépett az élő show-ban. A színésznő édesanyja nagyjából egy órával a Dancing with the Stars befejezését követően hunyt el. Gaby gyászol, s arra kér mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben. Az anyukájáról s a történtekről nem szeretne nyilatkozni – áll a hivatalos közleményben. 

A Bors értesülései szerint Norma asz­szony földi ma­radványait a kórházból a templom ravatalozójába szállították, itt tudtak elbúcsúzni tőle a hozzátartozói, majd a búcsú után elhamvasztották. 

– Mexikóban az a szokás, hogy a halottakat nagyon hamar, legkésőbb 24 órán belül eltemetik. Ez így történt Norma asszony esetében is. A temetésen Gabriela semmiképpen nem tudott volna részt venni – hangsúlyozta a világsztár menedzsmentje. 

Gabriela Spanic életének egyik legnagyobb drámája mindössze néhány órán belül lezajlott, miközben ő egy idegen földrészen, egy élő show-műsorban bizonyított, s újra bizonyítania kell. Önmagában egyetlen tény is óriási terhet ró az emberre, így együtt pedig elképzelhetetlen nyomás. Sokakban felmerül a kérdés: ezek után mi történik majd? 

Hogyan viseli majd a gyászt? Képes lesz-e folytatni a versenyt? Nem omlik-e össze, hisz erőt adó testvérei sincsenek mellette. Meg nem erősített információnk szerint a TV2 munkatársai egyelőre nem szeretnék gyászában zavarni a mexikói sztárt, tiszteletben tartják a kérését, így sok minden csak napok múlva dől el. 

A Bors ezért egy pszichológus véleményét kérte. 

– Nyilván személyiségfüggő, ki mennyire adja át magát a gyásznak. Ha az illetőnek a hivatástudata az esszenciális személyiségvonása, akkor könnyebben megy a gyász enyhítése. Akkor van esélye a feldolgozásra a munkával – mondta a Bors megkeresésére dr. Szlobodnyik Csaba klinikai szakpszichológus, aki így folytatta: – Ha ez nem következik be, az élet minden területére kihathat a gyász. Fő­leg akkor, ha erős érzelmi kötődése volt az elhunyttal. A gyász leblokkolhatja az élet többi területét is.

Gabriela ikertestvére volt a mamával az utolsó pillanatokban

A Ripost információi szerint az utolsó pillanataiban Gaby ikertestvére, Daniela volt az asszonnyal a kórházban. A testvérek folyamatos kapcsolatban vannak, órákon át vigasztalták egymást.

A tragédiát megelőzően, a műsor előtt még nem csak Gabriela tudott beszélni édesanyjával, de 12 éves fia, Gabriel de Jesús is válthatott a nagymamájával néhány szót.

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlanul meghalt a fiatal magyar énekesnő

ripost.hu

Igazi barátság: Összehozta A Nagy Ő Annabellát és Laurát

travelo.hu

Átmelegítenek és energiát adnak! A forró és fűszeres ételek napját ünnepeljük

hirtv.hu

Először szólalt meg Eva Rezesova szabadulása óta: „a mai napig bűntudatom van”

vaol.hu

Hat autót tört össze az ittas autós Szombathelyen - fotók

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: kabaréba illő góllal bukta a győzelmet Elefántcsontpart

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

ripost.hu

Óriási bejelentést tett a válófélben lévő Kulcsár Edina, te gondoltad volna?

ripost.hu

Összeomlott a magyar színésznő Babicsek Bernát temetésén, nem bírta tovább

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Portugália–Magyarország élőben az NSO-n!

origo.hu

Második meccsét is megnyerte a magyar válogatott következő ellenfele az Eb-n