Nicsak, ki vagyok? – A Ló mindenkit vezetett, erre a sztárra senki senki sem gondolt

A Nicsak, ki vagyok? még az adás utolsó perceiben is tartogatott izgalmakat, hiszen egyik sztárcsapat sem volt biztos abban, hogy a Ló jelmeze egy színészt, énekest, sportolót vagy műsorvezetőt takar.

Kajdi Csabáék mindhárom produkciót végighallgatva azt hitték, hogy Nánási Pál, vagy esetleg Ungvári Miklós űz velük tréfát, míg Ábel Anita csapata Kucsera Gábort vélte felfedezni a furcsa öltözék alatt.

Végül egyikük sem nyert pontot, hiszen a Lovat kiváló úszónk, Cseh László alakította,

és előadásai tökéletesen sikerültek, hiszen rá komolyabban egyik sztárcsapat sem gondolt.

Az adás végén az a csapat győz, amelyik a legtöbb helyes tippet adta. A műsor újdonsága az úgynevezett „szuperképesség”, amely a szereplők egy-egy érdekes hobbiját, ügyességét mutatja be, ezzel segítve a szupercsapatok feladatát: azaz kitalálni kit rejt a maszk.

Az első adás után a Tigris személye rejtve maradt, ő a szuperdöntőben még egyszer visszatérhet. Kajdi Csabáéknak a mai adásban két helyes válasza volt, míg Ábel Anitáék ezúttal pont nélkül zártak.

© TV2

© TV2

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors