Meglepő: Cipő nélkül is népszerű a Republic

Úgy tűnik, végre csitul a felhajtás és kezd visszaállni a rend a régi kerékvágásába a Republic háza táján. Az új frontemberrel is dübörög a banda, és a nézőszám sem fogyatkozott.
Úgy tűnik, végre csitul a felhajtás és kezd visszaállni a rend a régi kerékvágásába a Republic háza táján. Az új frontemberrel is dübörög a banda, és a nézőszám sem fogyatkozott.

Egyre több fellépést vállal az új felállású Republic. A közönség nem csappant meg eddig és a rajongók is elfogadták, hogy Sípos F. Tamás tölti be az együttes frontemberi szerepét.

Az egykori és a jelenlegi énekest szinte egy lapon sem lehet említeni, annyira eltérő a hangjuk, stílusuk és előadásmódjuk. A Republic alapító tagjának számító Boros Csaba szerint pont ettől működik tovább a gépezet.

– Olyan pörgős két órás koncerteket adunk, ami hűen és méltóképpen őrzik a múlt emlékeit. Ugyanúgy megjelenik most is az ugrálás, őrjöngés, könnyezés, vagyis minden érzelem, ami a Republicban benne volt. Tomi egy más típusú ember, egy vidámabb kitárulkozóbb előadó, egy Cipőtől teljesen eltérő egyéniség. A közönségünkből eddig akik odajöttek hozzánk a koncert után, azok kivétel nélkül azt mondták, hogy így a jó, hogy nem egy Cipő másolat áll a színpadra. Az emberek többsége felfogta, megértette és Cipővel együtt eltette magába azt a Republicot ami akkor volt, és nyitnak ebbe az irányba, amit a zenekar most nyújt.

– Azt kell hogy így mondjam, hogy ez így a szomorúsággal együtt némi örömmel tölt el – magyarázta Boros Csaba, aki az új felállásban a gitározás mellett az eddig megszokottnál jóval több számnál ereszti ki a hangját. – Tomi is énekel, meg én is énekelek, és közösen is sokat éneklünk. Pontosan azért, hogy érzékeltessük: itt nem egy énekesi szerep van helyettesítve, hanem egy közösségi munka zajlik. Cipőt nem kívánjuk pótolni, hiszen őt pótolni sem lehet – tette hozzá a Republic basszusgitárosa.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors