Luxusfeleség Vivien a terhességéről: Nem akartam nagypocakos menyasszony lenni

Készíthetik a milliomosfeleségek a több százezres ba­ba­kelengyéket a ba­baváró buliba: barátnőjük, Vivien ugyanis áldott állapotban van.

Készíthetik a milliomosfeleségek a több százezres ba­ba­kelengyéket a ba­baváró buliba: barátnőjük, Vivien ugyanis áldott állapotban van.

A volt modellnek már van egy hároméves kislánya az előző kapcsolatából. Vőlegényével, Fe­csóval azonban biztosak voltak abban, hogy közösen is szeretnének gyermeket vállalni. Szerelmüket hamarosan Isten színe előtt is megpecsételik, ám az anyakönyvvezető előtt csak a baba születése után mondják ki a boldogító igent. Viviennel madarat lehet fogatni, alig várja, hogy a kisbabáját a karjaiban tarthassa, akinek már a neme is kiderült.

– Most vagyok a 14. hétben, és az ultrahangvizsgálaton megtudtam, hogy kisfiút várunk – újságolta a büszke kismama. – Fecsóval elterveztünk mindent, nem ért bennünket meglepetésként. Úgy voltunk ve­le, ha szeptemberig összejön a baba, akkor nem lesz gond a tervezett esküvővel, decemberben megtarthatjuk a templomit, és júliusban, amikor a lagzit tervezzük, már három hónapos lesz a kis trónörökös. Nem akartam nagy pocakos menyasszony lenni, ezért halasztjuk el a bulit – mesélte a milliomos menyasszony, aki két héten belül a Maldív-szigetekre utazik gyermeke édesapjával, azt kapta ugyanis a születésnapjára.

Vivien még csak a várandóssága 14. hetében tart, nem kerekedik látványosan a pocakja © Instagram

– A mai napig rosszul vagyok, nehéz volt az első trimeszter. De Fecsó nagyon figyelmes, úgy bánik velem, mint a hímes tojással. Elsírta magát, és három napig ünnepelt, amikor kiderült, hogy fiút várunk – mesélte a Borsnak Vivi. Meglepő módon a kismama még semmit sem vett kisfiának, ennek pedig egy oka van: nem tudná hova tenni.

– Kinőttük a lakásunkat. Nyolcvan négyzetméteren lakunk, úgyhogy költöznünk kell. Nem vágyom kacsalábon forgó villára, mert ott egyedül lennénk. A lakóparkban, ahol élünk, kéne találnunk minimum egy kétszer ekkora lakást, mert itt mindenkit ismerünk. A lányomat akár egyedül is leengedhetem játszani a gyerekekkel, közösségi életet tudunk élni – fejtegette a fiatalasszony.

A szerelmesek között egy ütközési pont viszont biztosan lesz: a fiuk neve.

– Fecsó közölte, hogy Feri legyen a gyerekünk. Na, még mit nem! Az lesz, amit én akarok – mondta határozottan a műsor Barbie babája.