Lemondtak az újabb babáról Kökény Attiláék

Tavaly még saját babán gondolkozott feleségével, de unokája jöttének hírére lemondtak a család bővítéséről Arankával.
Tavaly még saját babán gondolkozott feleségével, de unokája jöttének hírére lemondtak a család bővítéséről Arankával.

Huszonkét éve él boldog házasságban Kökény Attila, aki szerint a hosszú kapcsolat titka nem más, mint a férfi-női szerepek megtartása. Az énekes a fiaiból is klasszikus férfit szeretne faragni.

– Férfiként nevelem a gyerekeimet is, lehurrogni sem nagyon tudnak. Egy férfinek bele kell állnia az igazába, és ha azt a nő vitatni kezdi, akkor az sohasem lesz kerek. Tudni kell dirigálni, persze nem azt mondom, hogy én egy diktátor vagyok, de az biztos, hogy mind a feleségem, mind pedig a gyerekeim is felnéznek rám – mondja a Vasárnapi Borsnak az énekes, aki ettől függetlenül jó barátja is két fiának, At­tilának és Lalinak, valamint lányának, Arankának.

Attila és nagylánya, Aranka © FACEBOOK

– Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. A nagyobbik fiam például huszonnégy éves, és tök jó haverok vagyunk. Mindent megbeszélünk, rá­adásul gyakran még szórakozni is együtt járunk. Nyilván ez annak is kö­szön­hető, hogy nagyon fiatal voltam, amikor Attila született. Épphogy betöltöttem a huszonegyet, most pedig negyvenöt éves koromra már ha­marosan kétszeres nagypapa le­szek – vallja be a büszke nagyszülő, akit először a lánya tavaly, ősszel pedig a nagyobbik fia is megajándékoz egy kis­unokával.

Ez is érdekelheti

Ez aztán a tempó! Egy éven belül lett anya és nagymama Sia

Segédmunkásnak állt Kökény Attila

Kökény Attila a keringő pletykákról: Nem hagytam el a nejem

Medi most a büszke nagypapa szeme fénye © FACEBOOK

Mielőtt Aranka terhes lett, mi is gondolkodtunk a feleségemmel a családbővítésen, ám amikor megtudtuk, hogy hamarosan nagyszülők leszünk, akkor letettünk erről a projektről. Elég ciki lett volna, ha a feleségem és a lányom egyszerre babázik,úgyhogy inkább átadtuk a terepet a fiataloknak, mi már így is egy gyönyörű, nagy családdal büszkélkedhetünk – zárja Kö­kény Attila, akit augusztus 24-től a TV2 páros gaszt­ro-realityjében, a Love Bistróban is láthatunk a feleségével, Arankával az oldalán. Hogy ott ki lesz a főnök, az hamarosan ki­derül.

Az énekes és felesége, Aranka együtt küzd a Love Bistróban © FACEBOOK