Kucsera először futó kalandnak gondolta Tápai Szabinát - elárulta, volt-e szex az első találkozás után - videó

Feleségével, Tápai Szabinával való megismerkedéséről és korábbi csajozásairól is mesélt Kucsera Gábor a barátaival, Meggyes Dáviddal és Kis Csabával közös YouTube-csatornájukon. A legfrissebb videóban a világbajnok kajakos elárulta, amikor először meglátta gyermekei anyját 13 évvel ezelőtt, futó kalandnak gondolta az egészet.

Tatán találkoztunk az edzőtáborban. Az edzésnek vége volt, letusoltam, és félmeztelenül jöttem ki a szobából, Szabina pedig nekiment a mellkasomnak. Nézett, aztán eltűnt. Mert az a sztori, hogy ő nem tudta, hogy én ki vagyok. A lányok mondták, hogy "Itt a Kucsera, itt a Kucsera", ő meg mondta, "Ki az a Kucsera?!".

- emlékezett vissza az ex-kajakos. Hozzátette, kalamajka alakult ki az egészből, mert neki akkor volt barátnője elég hosszú ideje.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolata kalandosan indult © Bors Archív

Én csak gondoltam, hogy ugye edzőtábor, egy futó kaland, és akkor jók is vagyunk. De nem így alakult, Szabina nem ilyen lány volt, ott nem is történt semmi. Elmentünk kávézni az edzőtáborban, és ennyi. Aztán a barátnőmnek elmeséltem, hogy megismertem egy lányt, és egy kicsit megzavarodtam, de ott tényleg semmi nem történt a Szabinával.

Kucsera úgy volt vele, nem fogja megtalálni Szabinában azt, ami az előző párjában benne volt. De tévedett, és nem tudott dönteni.

"Így ismerkedtünk meg, aztán nekünk volt három év mosolyszünet. Mert nem tudtam dönteni. Kiment külföldre játszani, összejött mással, amin én megsértődtem" - mesélte.

Kucsera arról is vallott, volt pár egyéjszakás kalandja, de ő nem nagyon ment oda a lányokhoz kezdeményezni.

Én sosem csajoztam, engem mindig a nők szedtek fel.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors