Kidobta a neje a sztárt, mert a sztárfodrásszal csalta

Harmincnégy év házasság után elválik feleségétől Ozzy Os­bourne – írja a Daily Mail. A lap információi szerint a Black Sabbath 67 éves zenésze és Sharon Os­bourne között a kapcsolat annyira megromlott az utóbbi időben, hogy a rocker elköltözik a megközelítőleg 300 ­millió forintot érő családi birtokról, amelyben egykor még való­ság­show-t is forgattak az Osbournok életéből.

Ozzy lebukott: Sharon megtudta, hogy a sztárfodrásszal, Michelle Pugh-val (képünkön) csalja © AFP

Bár Ozzy korábban drog- és alkoholproblémákkal küzdött, felesége mindig mellette állt, így belső források szerint az egykor vad életet élő zenész már teljesen tiszta. A drogok helyett most a szerelem vette el az eszét, és házasságukat egy harmadik fél tette tönkre. A 63 éves Sharon a múlt héten vágta Ozzy fejéhez, hogy komoly bizonyítékai vannak arra, hogy viszonya volt a nála 22 évvel fiatalabb sztárfodrásszal, Michelle Pugh-val.

– Sharon sokáig csak gyanította, hogy megcsalják, de egészen addig nem akart lépni, míg megfelelő bizonyí­tékai nem lesznek. Most megvannak, ezért kiadta fér­je útját – nyilatkozta egy, a családhoz közel álló forrás.