Karma! Mágikus fonal védi Németh Kristófékat

Ha leesik, csak Phuket szigetén adnak újat.
Ha leesik, csak Phuket szigetén adnak újat.

Színes fonalkarkötő díszíti a Fórum Színház igazgatójának, Németh Kristófnak és feleségének, Zitának a csuklóját. Történhet bármi, a szerelmesek soha nem veszik le, még az esküvőjükön is viselték. Ez nem az a piros fonalból készült karkötő, amit sok-sok híresség visel átokűzőként, hanem valami más.

Szinte csak jó dolgok történtek azóta Kristóffal és feleségével, Zitával, amióta viselik a kis ékszert © Instagram

– A Big Buddhát néztük meg Phuket szigetén – idézi fel a nyaralást a színművész. – Ez a szobor akkora, ha nem nagyobb, mint a Parlament. Monumentális, van benne egy templom, kolostor. Bent megáld egy buddhista szerzetes, és felköti a csuklódra ezt a színes, fonott fonalat. Ez is karmakarkötő, aminek az a lényege, hogy addig kell fent lennie, míg magától le nem esik. Ha leesik, az azt jelenti, hogy túl vagy egy nagy karmikus problémán, vagy életfeladaton, egy szintet lépett az életed.

Ez a különleges, színes, karmikus karkötő van mindkettőjük csuklóján © Instagram

– Akkor érdemes visszamenni, és kötnek rád egy újat. Nekünk ez egy fontos emlék, ha ránézünk a csuklónkra, egymásra gondolunk, és erre a kirándulásra. Hasonló, mint a jegygyűrűnk, ha arra nézünk, akkor is eszünkbe jut a másik. A kapcsolatunk, a házasságunk azon a szinten van, amikor még mindig egymáson jár az eszünk.

Kristóf és Zita már ott tudta, hogy visszavágynak majd. Biztosra mentek, kipróbáltak egy másik karmikus megoldást.

Big Budhát nézték meg Thaiföldön, Phuket szigetén, az itt élő szerzetes kötötte rájuk a karmikus karkötőt © Instagram

– Arany lapocskákra is ráírhatod a neved, ami annak a záloga, hogy az ember visszatér – folytatja Kristóf. – Mi is felírtuk, és reméljük, hogy minél előbb visszatérünk. Alapvetően keresztény fiú vagyok, de minden hagyományban jó hinni. Ez egy nagyon szép történet, Zitával tartjuk, azóta nem vettük le. Esküvőt, több színdarabot, filmet végigélt rajtunk. És látják, mennyi jó dolog történt velünk?

Kristóf ezzel arra utal, hogy milyen jól sikerült az az egy évvel ezelőtti utazás. Azóta összeházasodtak, és a szerelmük töretlen.