Judy: Nem bírtam nézni magam a tévében!

Megelégelte a felszaladt kilókat, s megálljt parancsolt magának Kis Judit. Az énekesnő hízni kezdett, súlyára pedig jócskán rápakolt a karanténidőszak.
Megelégelte a felszaladt kilókat, s megálljt parancsolt magának Kis Judit. Az énekesnő hízni kezdett, súlyára pedig jócskán rápakolt a karanténidőszak.

A koronavírus terjedése és a karanténidőszak nemcsak a társas kapcsolatainkra, hanem életünk legtöbb területére kihat, így az étkezésünkre is, hiszen a stresszt, a bizonytalanságot, a szeretteink hiányát so­kan evéssel kompenzálják. A Groovehouse karcos hangú énekesnője, Judy sem kivétel ez alól, akire látványosan felszaladt pár pluszkiló az elmúlt hetekben.

– Már a karantén előtt, a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada forgatásai alatt elkezdődött a folyamat, úgyhogy az utolsó adást már nem is bírtam visszanézni, annyira nem tetszett, amit látok: a tokám, a kikerekedett fejem… Pedig akkor még az út elején jártam, s csak pár kiló volt rajtam. A bezártság miatt azonban ez már tíz kiló súlyfelesleggé gyarapodott az­- óta. Persze, ezt leginkább most csak én és a férjem látjuk, és egyébként szerencsém is van, hogy mindehova ment, és eloszlanak a kilók, de a tíz, az akkor is tíz – árulta el lapunknak az énekesnő, akinek esze ágában sincs szégyellni vagy titkolni a változást, mert úgy érzi, őszinteségével erőt adhat sorstársainak.

A TV2 show-műsorának utolsó adásában már látszott a felesleg © TV2

Judy ugyanis pár napja elérkezett a ponthoz, hogy megelégelte az egyre husisabb önmagát, és eldöntötte: visszanyeri régi formáját. Vasárnap bele is vágott a feladatba, és egy életmód­tanácsadó segítségével már két kiló mínusznál tart.

– Nekem korábban külön étrendem volt, csak a karantén alatt még aktívabb konyhatündér lettem, mint előtte, s amikor elkészítettem a kislányom és a férjem ebédjét, vacsoráját, sokszor már nem volt kedvem elkezdeni a sajátomat, és bele-belekóstoltam az övékbe. Mellette most színpad sincs, holott a sok fellépés, ugrálás nekem felért több edzéssel is, úgyhogy nincs min csodálkoznom. De nemrég segítséget kértem, és pár nap alatt már fogytam is a barátnőm, Holik Mariann tippjeivel.

Újra ilyen szeretne lenni © TV2

Judy ugyanis a 155 centijéhez a 49-50 kilót tartja ideálisnak, s meg sem áll, amíg újra versenysúlyban nem lesz.

– Megszállottan mérlegelem magam, még a dekákat is nézem, s most 57, 6 kilón állok. Azt gondolom, az első lépés a fogyásban, amikor az agyunkban megszületik a döntés, hogy változást akarunk. A második pedig a kitartás. Én kitartást kívánok minden kedves sorstársamnak, és hogy higgyék el, nem az őrült fogyókúra vagy a koplalás a megoldás, hanem a tudatos étkezés a karantén alatt is. Én napi ötször eszem, csak odafigyelek, hogy mit majszolok el – üzent a Bors hasábjain keresztül az énekesnő, aki gyors fejszámolást végezve, ha így folytatja, június elejére már ismét 49 kilós, top formájában lesz.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors