Hoppá: 300 ezret kaszál adásonként Berki

Az ország egyik legmegosztóbb híressége újabb megbízást kap a TV2-től: a Bors értesülése szerint ősztől délelôtti műsort vezet a FEM3-on. Bár sosem tanulta a szakmát, állítólag jól muzsikál. Heti több százezerért.
Az ország egyik legmegosztóbb híressége újabb megbízást kap a TV2-től: a Bors értesülése szerint ősztől délelôtti műsort vezet a FEM3-on. Bár sosem tanulta a szakmát, állítólag jól muzsikál. Heti több százezerért.

Aki azt hiszi, hogy a heréjét vasaltató celebkapust, volt Fradi-vezért már minden szerepben látta, az csalódni fog, de főleg meglepődni. Berki Krisztián ősztől a TV2-csoporthoz tartozó FEM3 csatornán lesz műsorvezető. Úgy tudjuk, egy délelőtti magazinműsorban kapott lehetőséget, ahol három másik kollégájával, heti váltásban fog műsort vezetni. A Bors úgy tudja, hogy az ő párja a tapasztalt Czippán Anett lesz.

Információink szerint Berki meglepően jól muzsikált a próbafelvételeken, bár sosem tanulta a szakmát, ösztönösen természetes tud maradni a kamerák előtt. Lapunk munkatársa azt a pletykát is hallotta, hogy Berki nem kevés pénzért vállalta az új kihívást, a hírek szerint adásonként 300 ezer forintot kaszál.

Megkerestük a TV2 sajtóosztályát, ahol bár nem cáfolták, hogy Berki új munkát kap, részletekről még nem nyilatkoztak. – Minden eddiginél több műsorral készülünk az őszre, jó néhány meglepetéssel fogunk szolgálni a nézőknek, addig azonban korai lenne konkrétumokról beszélnünk – nyilatkozta a Borsnak, Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője. Berki Krisztiánnal is felvettük a kapcsolatot, aki szűkszavúan ugyan, de mesélt a jövőbeli feladatairól.

– Nagyon örülök, hogy a TV2 több fronton is gondolkodik bennem, vagyis az Édes élet című műsor mellett más feladatokat is rám bíznának. Valószínű, hogy ősztől műsort vezetek, de erről többet egyelőre nem mondhatok – titokzatoskodott.

© Fotó: Birton Szabolcs

A nők tették híressé

Berkiről a 2000-es években csak az hallott, aki ismerte a Ferencvárosi Torna Club tartalékainak nevét is. A cserekapus, aki összesen négy NB1-es meccsen játszott, egyszer csak bekerült a klub vezetőségébe, ahonnan igen hamar, botrányos körülmények között távozott. A pályafutását Vácon folytatta, de ott sem volt sokáig maradása. A bulvárolvasók első híres barátnője, Oszter Alexandra kapcsán ismerte meg, az ő révén került bele a hazai celebvilágba, és onnan márt nem volt megállás. Jött Kapócs Zsóka, majd Szabó Zsófi. A főleg testépítéssel foglalkozó férfinak annyira megtetszett a média világa, hogy rádiós műsorvezetőként is kipróbálta magát. Aztán vállalkozott az Édes életre, ahol kedvesével, Hódi Pamelával szerepel, akitől kislánya, Natasa Zselyke született. Ám úgy tűnik, Berki nem akar megrekedni a napi sorozatnál ennél komolyabb feladatra vágyik.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors