Halálhír árnyékolta be Anistonék nászútját

Nem indult túl jól Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága, mivel, ha közvetve is, de halál árnyékolta be a nászútjukat.
Nem indult túl jól Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága, mivel, ha közvetve is, de halál árnyékolta be a nászútjukat.

Mint ismert, a pár Bora Borán pihent. Túlzottan nem nevezhették romantikusnak az elvonulást, mivel barátokat is meginvitáltak, többek között Joel Silvert és családját. A 63 éves hollywoodi producert (olyan filmeket köszönhetünk neki, mint a Mátrix, Halálos fegyver, Die Hard) elkísérte asszisztense, a harmincesztendős Carmel Musgrove is, de a nyaralás és a sztárpár házasságkötésének megünneplése tragédiába torkollott, amikor a nő az óceánba fulladt.

Az amerikai lapok beszámolója szerint Carmel egyedül ment úszni, amikor eltűnt. Órákkal később a parton találták meg a holttestét. Az első jelentések szerint feltehetően megfulladt, de még várják a halottkém jelentését.

© Fotó: AFP/Europress

© Fotó: Instagram

– Rettenetesen lesújtott bennünket Carmel halála. Nemcsak munkatárs volt, hanem nagyon jó barát is, aki előtt csillogó jövő állt – nyilatkozta a Silver család szóvivője. A lány három éve dolgozott Joelnek, de csak hat hónapja lett asszisztens.

Pontosan nem tudni, Aniston és Justin ott voltak-e még a trópusi szigeten, amikor a szerencsétlen haláleset bekövetkezett, de ez akkor is örökre nyomot hagyhat a sztárpár éle­tében, elvégre Musgrove-t is jól ismerték Silver révén.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors