Hajhagymákat ültettek Gesztesi fejbőrébe

Ötvenhárom évesen ráébredt: korábbi életmódja nem teszi lehetővé, hogy még jó pár évig boldog és sármos férfi legyen. Most életmódot és frizurát váltott a színész.
Ötvenhárom évesen ráébredt: korábbi életmódja nem teszi lehetővé, hogy még jó pár évig boldog és sármos férfi legyen. Most életmódot és frizurát váltott a színész.

Sokaknak feltűnt, hogy Gesztesi Károly egyre jobban hasonlít Shrekre. Ebben egyébként szerepet játszott az, hogy a színész majdnem tar kopaszra nyíratta a fejét, aminek a miértjét sokan szerették volna megfejteni. Mint megtudtuk, az ogrekülső nem valami hóbort volt az életében, hanem egy komoly átalakulási folyamat része. A színész ugyanis meg akar újulni kívül-belül.

Az elhatározás érthető, Gesztesi sorsa meglehetősen hullámzóra sikeredett az elmúlt években. Kevés sikerről, de annál több balhéról szóltak a hírek. Amióta elvált Liptai Claudiától, leginkább az alkoholról szólt az élete. Sokan drukkoltak Gesztesinek, hiszen ő az ország egyik legelismertebb színésze, akinek meg kellett értenie, hogy a rengeteg stressz és pia nem tesz jót sem a lelkének, sem a testének.

Előtte és utána. Gesztesi Károly haja ritkulni kezdett (balra), most új hajhagymákat kapott

A sok stressz is megárthat

– Elsősorban hormonális vagy genetikai kérdés a kopaszodás – mondja dr. Kóczán István belgyógyász, aki hozzátette: – De természetesen a sok stressz sem tesz jót semelyik szervünknek sem. Aki sokat idegeskedik, az könnyen elvesztheti a hajszálait is…

– Két hónapja ráébredtem, hogy külső-belső változásokra van szükségem – mondja Gesztesi Károly. – Szeretnék még ötven évet élni, amit nem sörhassal és kopaszon tervezek, ezért egy teljes generált csináltattam magamon. Ez értendő lelki és testi megújulásra is. Elkezdtem azzal, hogy körülnéztem a világban. Testileg is újra összerakom magam, letettem a rozét, és mivel fontos a külső megjelenés is, megcsináltattam a régi koronáimat, hogy szép legyen a mosolyom. Nem egy olcsó történet… – magyarázza Gesztesi, aki azt vallja, hogy ha már belevág az ember a megújulásba, akkor azt csinálja meg rendesen.

– Sűrű és göndör a hajam, de az utóbbi időben elöl két foltban elkezdtem kopaszodni – mondja. – Na, ez egy cseppet sem tetszett, ezért elmentem egy barátom hajbeültető klinikájára, ahol egy nyolcórás be­avatkozás alatt előbb kitépték a hajamat, majd hagymánként vissza is ültették. Sokat vagyok kamera előtt, esztétikusabb a megjelenésem így.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors