Celeb

Gáspár Zsolti: Olyanok vagyunk, mint Harry és Vilmos herceg

uv

Létrehozva: 2021.03.18.

Féltékenységgel és bátyja gyógyszerfüggőségével magyarázza Gáspár Zsolti azt a testvérháborút, amely közte és bátyja között dúl. Szerinte a testvére derékbe akarja törni a karrierjét.

Korábban elválaszthatatlanok voltak, a Győzike show idején összetartó testvéreknek ismerte meg a Gáspár fivéreket az ország. Ma már ellenségként tekintenek egymásra.

Az ellentét nagyjából az Ázsia Expressz 2. utáni időszakra datálódik, a produkció idején ugyanis a két család még jóban volt. Ez látszik abból is, hogy Zsolti és unokahúga, Evelin együtt vágott bele a tévés kalandba. A mókás nagybácsi azonban a reality után egyre keresettebb lett, egyre több felkérést kapott, és Demcsák Zsuzsa mellett végül a nagy sikerű Farm VIP műsorvezetője lett. Zsolti szerint bátyja, aki évtizedekig a család első számú showmanje, híressége volt, nem nézte jó szemmel öccse sikereit, és az irigység megrontotta a viszonyukat.

A testvérek már jó ideje nem is beszélnek egymással, legfeljebb újságok hasábjain üzengetnek. A napokban tovább fajult a családi viszály: Zsolti felgyújtotta a közös telkükön lévő nádast. Bea asszony és Győzike hazaérkezve halálra rémült, látva, hogy a lángok néhány méterre megközelítették a garázsukat. Az első ijedtség után videóra vették és nyilvánosságra is hozták a történteket.

Bea elmondta, hogy tűzoltókat kellett hívni, s bár nem nevezte meg, egyértelműen sógorát tette felelőssé a tűzért. Gáspár Zsolti – aki másnap reggel Sebestyén Balázsék rádióműsorában elismerte, hogy valóban ő gyújtotta a tüzet – a Borsnak részletesen mesélt a történtekről.

– Ezt a nádast minden évben felgyújtjuk, ugyanis a ikergyerekeim allergiásak rá, csavarja az orrukat. Kérdem én, az előző években Bea asszony és Győzike miért nem ijedt meg és vette videóra? Talán mert ez az egész egy műbalhé? – csattant fel Zsolti, aki értetlenül áll a botrány előtt, de sejti milyen okok állnak mögötte.

Győző féltékeny a szakmai sikereimre,s hogy míg ő egy csatorna éjjeli műsorsávjában szerepel, amit a kutya se néz, addig én az egyik legsikeresebb produkcióban lehettem műsorvezető Zsuzsika mellett. Egyszerűen le akar járatni az ország előtt, és tönkre akarja tenni a karrierem. Abba a műsorba is, amelyben szerepel, engem hívtak előbb, csak nem vállaltam, mert az én családom nem eladó. Képtelen mindezt feldolgozni.

Zsolti lapunknak elmondta, az elmérgesedett viták ellenére is szereti a testvérét, és nem haragszik rá. Szerinte ugyanis Győzi a sok gyógyszer hatására változott meg, és fordult ellene. A fitalabb Gáspár fiún érződik, hogy kissé szégyenli a testvéri viszályt, de szerinte ez a a legjobb családban is előfordulhat.

Már külön országban élnek. Azon is meg lehet botránkozni, nemcsak a Gáspár fivéreken, na! De én ugyan nem költözöm sehova. Miért tenném? Nekem nincs bajom, Győzőnek kellene végre megnyugodnia – szögezte le Zsolti.

BÖRTÖN JÁRHAT A GYÚJTOGATÁSÉRT

Dr. Gerencsér András ügyvéd szerint a nádas felgyújtása miatt komoly bajba kerülhet Gáspár Zsolti, akinek a tűzoltók kivonulási díját is meg kell majd fizetnie.

– Ez az eset jogilag a BTK 322/1 paragrafusa szerint közveszély okozása. Nem teheti meg senki, hogy felgyújt egy nádast és rábízza a természetre, hogy merre mennek a lángok, ez nagyon veszélyes – mondta a Bors megkeresésére a jogász. – Egyébként a saját nádasomat és erdőmet sem gyújthatom fel, a tulajdonjog nem terjed ki arra, hogy közveszélyt okozzak. Gáspár Zsolt tette bűncselekmény, ami 2-8 évig terjedő börtönbüntetéssel sújtható – tette hozzá dr. Gerencsér.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146195_auto_resized.jpg
origo.hu

UFO-k miatt riasztották a segélyhívót, a rendőrök sem hittek a szemüknek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27221_resized.jpg?avcount=1713600612
origo.hu

Kiderült, hogy mikor térhet vissza az Uber Budapestre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146291_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: egyetlen páros döntött az együtt maradás mellett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132777_auto_resized.jpg
ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146193_auto_resized.png
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Ideje végképp eldöntenünk, hogy tényleg akarunk-e mai nyugati és európai ország lenni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27234_resized.jpg?avcount=1713600612
origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713600612
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713600612
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142944_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144310_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/IOasJ8O6piLbk2ANZ9GVkfH6wyzv9w5p3aTzZ3hPdmc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YzMDg1YzNkNDlkMzQwZDhhNjhiYjliZTA4NzE3MDMx.jpg
Szerelem

Nem adja fel, vissza akarja szerezni a vőlegénye Kárpáti Rebekát – videó

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/MVcTvZc_pQ2pn5eP0OgRxnsTEogtoejfWqaynBCgBbE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JiYTM0NjM4NGVkZDRiYjc4MzYwODIxN2Q1MjY0NDg0.jpg
Pletyka

"Ez már csak kapálózás" – alig szeretné valaki Tóth Andit az X-Faktorba mentornak