Gáspár Bea szétlőtte a nappalit és Győzit

Terminátorként semmisíti meg férjét Gáspár Bea a hamarosan induló Győzike-show reklámfilmjében. Az alig félperces képsort a család feje élete jeleneteként tartja számon.
Terminátorként semmisíti meg férjét Gáspár Bea a hamarosan induló Győzike-show reklámfilmjében. Az alig félperces képsort a család feje élete jeleneteként tartja számon.
NAGY DURRANÁS - Bizarr kisfilmmel reklámozza az RTL Klub az áprilisban újrainduló Győzike-show-t. A harminc másodperces történet szerint Győző örömmel újságolja Beának, hogy ismét lesz saját műsoruk, ezen a feleség bepipul, és az asztal alól előrántott fegyverrel – egy olyan shotgunnal, amilyennel Arnold Schwarzenegger öldökölt a Terminator 2-ben – lepuffantja férjét. Győzike a lövés erejétől kirepül az ajtón, de a golyóálló mellény megóvja a gyilkos tölténytől, s a tarjáni amazon megvetően szól rá: „állj már fel, te szerencsétlen!”.

– Boldog vagyok, hogy felkértek egy ilyen promófilm forgatására. Jó párszor elpróbáltuk a jelenetet, még vaktölténnyel is hatalmasat szól egy ilyen csúzli, visszhangzott fél Salgótarján – idézte fel élményeit a showman. – A biztonságra nagy figyelmet fordított a stáb, lezárták a környéket, fegyverszakértő és orvos is volt a helyszínen. Amikor elolvastuk a forgatókönyvet, féltünk, hogy támadni fognak minket, mert mostanában sok fegyveres bűneset volt az országban, de úgy vélem, a film végén elhangzó „ezt kell csinálni- e” szállóigém elveszi a jelenet élét – mondta a Borsnak Győző.

Bea tapasztalatlan fegyverforgatóként a próbalövések során szétlőtte a nemrégiben felújított nappalit.
– Féltem a forgatástól, mert irtózom a fegyverektől. Még sosem tartottam a kezemben puskát, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz, és amikor elsül, ilyen nagyot lök. A próbákon meg is sérült a lakásban a csillár, ahogy lövöldöztem. Győző veszekedett velem emiatt, de két nap múlva hozott egy ugyanolyat. Fura érzés volt puskát fogni a férjemre, a valóságban sosem tudna annyira felidegesíteni, hogy ez bekövetkezzen. Ha veszekszünk, legfeljebb poharak, tányérok röpködnek – mosolygott Bea.

Ocskó Zsolt