Celeb

Gabriela Spanic a Borsnak - Teljesen átlagos vagyok: szeretek főzni, mosogatni - Interjú

Bors

Létrehozva: 2020.10.10.

A színésznő – aki szombaton a TV2 Dancing with the Stars műsorában szántja majd fel a parkettet – feledhetetlen élménnyel ajándékozta meg a rajongóit múlt szombaton a Játékszínben, a bő másfél órás beszélgetés során életének szinte minden lényeges mozzanatáról mesélt, s olyan sztorikat is megosztott a nézőkkel, amik máshol még nem hangzottak el. Október 25-én Kecskemétre, november 8-án pedig Szegedre látogat, de az első közönségtalálkozó után mi is beszélgettünk vele.

Forrás: TV2

Magyarországon a Paula és Paulina című teleregényben vált ismertté, de ezen kívül is legalább harminc sorozatban szerepelt. Biztos voltak vicces forgatási élményei.

Ilyenkor mindig sokáig vagyunk összezárva, és nem ritka, hogy megvicceljük egymást, főleg, ha amúgy jó a hangulat a forgatáson. Mexikóban a Szeretni bolondulásig (Por tu amor) forgatásán történt, hogy elhatároztam, egy kicsit meglepem a partneremet, Saul Lisazót az egyik csókjelenetünk során. Tudják, van az a műanyag drakulafogsor.

Én titokban feltettem egy ilyet, s amikor megöleltük egymást és csókra nyitottam a számat, Saul rettenetesen megijedt. Annál is sokkal jobban, mint ahogyan vártam. Tényleg majdnem összecsinálta magát. A többiek persze be voltak avatva, mi nagyon jól szórakoztunk rajta, s majd’ megszakadtunk a nevetéstől. De nekem lelkiismeret-furdalásom lett egy idő után, hogy ennyire megijesztettem szegényt.

És kínos élménye is akadt?

A legkínosabb vagy legcikibb forgatási élményem Kolumbiához kötődik. Egy külső helyszínen forgattunk, s nem tudom másképpen mondani, egyszerűen majdnem bepisiltem, de nem volt vécé. A férfiak persze könnyebben megoldották mindezt, mert kicsit félrevonultak és kész. Én is így akartam tenni, csakhogy rákszezon volt, s minden telis-tele volt apró rákokkal. Csak úgy nyüzsögtek. Én pedig így egyszerűen nem mertem leguggolni, féltem a rákoktól, hogy megcsípnek. Utólag elmesélve ez persze nagyon vicces, de akkor egész nap nagyon szenvedtem, s így kellett végigcsinálnom a forgatást.

Mit gondol, mitől vált az egyik legnépszerűbb sorozatkarakterré?

Hetek óta Magyarországon tartózkodik, mennyire volt ideje megismerkedni a magyarokkal, a kultúrával?

Van, amit megkedvelt? Imádom az országot és az embereket is! Én mondjuk, mindig ott érzem jól magam, ahol vagyok, szóval nem okoz gondot távol lenni az otthonomtól. Főleg úgy, hogy velem van a fiam is, aki ide szeretne költözni, annyira megszerette Magyarországot. Nagyon kedvesek velem az emberek, még olyan helyen nem voltam, ahol ne szeretettel fogadtak volna. De az ország építészetét és a történelmét is nagyon kedvelem: a Parlament szépségével nem lehet betelni.

Hihetetlen, milyen jó formában van, mi a szépségének titka?

Minden szépészeti terméket, amit használok, azt saját kezűleg készítem el magamnak. Minden a legtermészetesebb alapanyagokból készül, számtalan növényi és esszenciális olajat tartalmazva, de ami a legegyedibb, az talán az arctonikom. Sissy is ezt használta, és nekem is bevált ez a rozmaringgal kevert arctonik. Ami pedig szerintem szintén nyomot hagy egy emberen az az, hogy a lelkiismeretem mindig tiszta. Hívőként fontosnak érzem, hogy nyitottak legyünk a világ felé, tudjunk megbocsátani, és elengedni a rossz energiákat.

Pedig abból önnek bőven kijutott: mint egy szappanoperában, tíz évvel ezelőtt az asszisztense hónapokig ammónium-szulfáttal mérgezte önt, a fiát és az édesanyját is, mert el akarta tenni láb alól. Mennyire engedi közel magához az embereket azóta?

A félelem szót nem szeretem. Gondolni sem gondolok arra, hogy féljek, mert azzal be is vonzom a rosszat. Alapvetően nyitott ember vagyok, és szeretek társaságban lenni, de már megválogatom, kit engedek magamhoz közel. Mivel nem játszom meg magam, könnyebben kialakul a bizalom bennem, és felém is. Egyébként pedig bízom Istenben, ő vigyáz rám. Hiszem, hogy ő mindig időben beleavatkozik az életembe, ahogy tette tíz évvel ezelőtt is, amikor megmentett.

GABRIELA SPANIC

1973. december 10-én született Venezuelában. Három testvére van, Daniela, az ikertestvére, Patricia, a húga, és Antonio, az öccse. Gyerekkorában arról álmodott, hogy színésznő lesz. Az egyetemen mégis pszichológiát és drámát hallgatott, igaz, csak egy évig, mert 1992-ben elindult egy szépségversenyen, amin elnyerte a legszebb test díját, és innentôl nem volt megállás. Számos modellfelkérést kapott, ám őt a színészet érdekelte. Első jelentősebb szerepét a Morena Clarában kapta 1994-ben, 1998-ban bújt Paula és Paulina bőrébe, itthon 12 sorozatát mutatták be, mindegyikben Orosz Anna szinkronizálta. Kisfia, Gabriel de Jesús 2008-ban született.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145665_auto_resized.jpg
origo.hu

Kiderült, hová költözött a kispesti baloldali pénzszivattyú - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27222_resized.jpg?avcount=1713564617
origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139002_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, amelynek sosem látott bőséget hoz a Bika hava

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140989_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Ukrajna bukásával Magyarország is veszélybe kerülhet egy amerikai elemzés szerint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144868_auto_resized.jpg
ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142134_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Meghalt Ferich Balázs, a Supermanagement társalapítója, Azahriah menedzsere

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27220_resized.jpg?avcount=1713564617
origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144894_auto_resized.png
lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713564617
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713564617
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142415_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Mérgezett hamburgert evett a kislány a népszerű gyorsétteremben, maradandó agykárosodása lett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135372_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitálalt az uralkodó bizalmasa: ilyen volt valójában II. Erzsébet királynő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt