Fantom sztár után nyomoznak a rajongók, senki sem tudja, ki a magyar lány - videó

Tiah úgy szeretett volna híres lenni, hogy senki se ismerje fel. Ezért maszkot húzott a fejére, de egyes rajongóinak ez egyáltalán nem tetszik.
Tiah úgy szeretett volna híres lenni, hogy senki se ismerje fel. Ezért maszkot húzott a fejére, de egyes rajongóinak ez egyáltalán nem tetszik.

Modell külső, kellemes énekhang és olyan látványos klipek, amilyet ritkán látunk magyar előadótól. Tiah új csillag a hazai popkultúra egén, mindössze kilenc hónappal ezelőtt rukkolt elő az első zenés videójával. Talán ő sem gondolta akkor, hogy ilyen sikere lesz: van már olyan dala, amit négymilliószor töltöttek le eddig a Youtube csatornán. Az énekesnő természetesen örül a sikernek, a népszerűségből azonban nem kér.

– Hatéves korom óta táncoltam versenyszerűen hip-hopot, mindig éreztem, hogy a színpadon van a helyem, de soha nem volt tiszta a kép, hogy vajon milyen formában – meséli a Borsnak, Tiah.

Tiah hatéves kora óta táncol versenyszerűen hip-hopot

– Ez a kép tavaly nyáron tisztult ki igazán, amikor a kedves barátomnak és egyben már a zenei produceremnek bohóckodásból rappeltem, és mondta, hogy nagyon jó és kezdeni kéne ezzel valamit. Egy dolog tántorított el az elején, mégpedig az, hogy nem maradhat meg a magánéletem. Engem a felismerő tekintetek gondolata egyáltalán nem hoz lázba, nem érdekel az ismertség – magyarázza Tiah, majd így folytatja:

Az őt felismerő tekintetek gondolata egyáltalán nem hozza lázba

– Így jött a maszk ötlete, ezáltal megmaradt a magánéletem. Sokan voltak az elején kíváncsiak, hogy vajon ki lehet a maszk alatt, de hál istennek múlóban a szenzáció, és már nem csak azt várják az új klipek közeledtével, hogy lekerül-e a maszk, hanem a zenére figyelnek.

Tia a Borsnak elmondta, hogy azért még mindig vannak, akik le akarják leplezni, nyomoznak utána. Az énekesnőnek róluk is megvan a véleménye, szerinte ők megkeseredett, boldogtalan emberek, akik abban lelik örömüket, hogy másnak ártanak.

Kapcsoló jegyzetünk itt olvasható.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors