Egész este csak a szexen járt Esztergályos esze

Esztergályos Cecíliát alaposan tűzbe hozták a Szombat esti láz versenyzői. A színésznő majd’ minden produkció utáni értékelése erotikus töltetet kapott.
Esztergályos Cecíliát alaposan tűzbe hozták a Szombat esti láz versenyzői. A színésznő majd’ minden produkció utáni értékelése erotikus töltetet kapott.

Nem csak a táncparketten, a Szombat esti láz zsűriasztala mögött is forró volt a hangulat a verseny első adásában. Esztergályos Cecília alig bírta fékezni magát a táncosok tüzes produkciói láttán. Hol az asztalt csapkodta, hol bekiabált a parkettre. A párokat is előszeretettel összeboronálta, magára vállalva a kerítő szerepét.

– Ez olyan volt nekem, mintha egy finom, nagy szeretkezés után táncoltatok volna – hangzott meghökkentő értékelése Istenes Bence és Südi Iringó szambája után. A merész megállapítás mellett Csonka András sem ment el szó nélkül. – Örülök, hogy Esztergályos Cecília is ráérzett a műsor stílusára – mondta.

Tóth Gabi és Markó Robi vérbő táncfigurái annyira lenyűgözték a művésznőt, hogy egyszerűen csak annyit kiabált be: szex! Késôbb Dundika formás idomait méltatta: a hát és a fölső, cickó-mickó, mint a villanyáram, remek! Popsiban is.

Varga Izáék szintén szexi kommentárt hallhattak: egy vad férfi és egy vad nő találkozása, szexuális kisülése, de tényleg ez volt. Hát, a popsija! – Minden tánc, a tangótól kezdve a valcerig, de különösen a szamba a szexualitásról szól. Két ember azért táncol, mert mind a ketten jól akarják érezni magukat és egymást – mondta el a Borsnak Esztergályos Cecília. – A páros tánc erről szól, nem arról, hogy hátat fordítanak egymásnak.

Az egykori balett-táncost Varga Iza szexi szambája lepte meg leginkább. – Izabella a heves temperamentumával lenyűgözte a közönséget és engem is. Tóth Gabi is, olyan volt, mint egy ­ener­giabomba – tette hozzá.

A színfalak mögött nemcsak a táncosok, hanem Esztergályos Cecília szereplésével is elégedettek voltak a műsor készítői. – Nagy megtiszteltetés, hogy vele dolgozhatok, szerintem csodálatos ember és ­nagysze-rű zsűritag is. Isteni volt minden egyes mondata. Bizonyára mindenki tudja, hogy a tánc a vízszintes vágyak függőleges kivetülése, tehát igenis szól a szexről is, a szamba pedig különösen. Cecília nyilván arról beszélt, amit látott, és ez így volt jól – mondta el a Borsnak Schiwert-Takács László, a műsor főszerkesztője.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors