Curtist a zenésztársai is megbízhatatlannak tartják

Nemcsak árva és mozgáskorlátozott gyerekeket hagyott cserben a rapper, hanem a kollégáit is, akik pénzt tesznek a zsebébe. Vagyis csak tettek, mert egyre fogyatkoznak, akik hajlandóak fellépni Curtisszel.   

Nemcsak árva és mozgáskorlátozott gyerekeket hagyott cserben a rapper, hanem a kollégáit is, akik pénzt tesznek a zsebébe. Vagyis csak tettek, mert egyre fogyatkoznak, akik hajlandóak fellépni Curtisszel.   

Zenésztársait aligha lepte meg a Bors minapi cikke, amelyben arról számoltunk be, hogy Curtis cserben hagyta csaknem háromszáz állami gondozásban, illetve fogyatékkal élő rajongóját, aki Nyírbátorban és Nyírbogáton várta izgatottan, majd egyre csalódottabban. Mint kiderült, pályatársaival sem bánik különbül a rapper.

Idén január 12-én Ganxsta Zolee és a Kartel a Barba Negra nevű klubban lépett fel. A KO című koncertre Zolee-ék meghívták Curtist is, akinek egyetlen számot kellett előadnia a színpadon.

A The Biebers tagjai (bal oldali kis képen) kétszer is hiába vártak a rapperre a klipforgatáson, Ganxstáéktól pedig koncert közben szökött el © Bors

– Telt házas buli volt, Curtis megjelent a megbeszélt időpontban, a koncert előtt – meséli a Borsnak egy neve elhallgatását kérő technikus, aki a helyszínen dolgozott. – Curtis megkapta előre a gázsiját, az öltözőben várt a színpadra lépésre. Amikor ő következett, felkonferálták, de nem érkezett meg a színpadra. A fiúk lementek megnézni, mi van vele, és a hűlt helyét találták. Szó nélkül hazahúzott a buliról. Ilyet még soha nem ta­pasztaltam – mondja a technikus, majd hozzáteszi: – Sokan szidták Majkát, amiért nyilvánosan el­mondta, mi a probléma Curtisszel, de úgy fest, neki volt igaza.

Ha ez nem lenne elég, egy egészen friss történet is illusztrálja Curtis megbízhatatlanságát. Ő közreműködött a The Biebers új dalában, a Minden este című nó­tában, amelyhez klipet is forgattak. Vagyis csak forgattak volna… Puskás Petiéknek a harmadik(!) alkalomra sikerült Curtist a forgatás helyszínére könyörögniük. Az első két megbeszélt időpontban és helyszínen ugyanis a zenész egyszerűen nem jelent meg. A távolmaradása nemcsak azért arcátlanság, mert tucatnyi ember munkáját vette semmibe, hanem azért is, mert a kamerabérlés, a helyszín, a stáb sok pénzbe kerül, vagyis Puskás Petiék komoly összeget buktak.

A nyilvánvaló károk ellenére sem Ganxsta, sem Puskásék nem akarnak összetűzni a megbízhatatlan zenésszel. A szakma szerint elég büntetés lesz neki, hogy a szakma úgy veti ki magából, ahogy a macskát szokták kidobni a nagydolgát végezni.

Curtist is kerestük, hátha magyarázattal szolgál ezekre az esetekre, de lapzártánkig nem reagált a megkeresésünkre.