Curtis Majkáról: számomra ő már nem létezik

Curtis a Blikknek beszélt arról, hányadán áll most Majkával, sőt azt is bevallotta, beszéltek-e már a szakításuk óta.

Emilióval készülnek megtölteni az Arénát.

„Elég jó érzés, hogy Peti nélkül is tudok Arénát csinálni. Szerintem ő most is azt hiszi, miatta működött a közös produkciónk. (…) Nem másodhegedűs vagyok, ahogy Peti mondogatta tréfálkozva. Ezúttal valóban két barát lesz a színpadon" – nyilatkozta az újpesti rapper a lapnak.

A közös koncerttel kapcsolatban elmondta: "Először azt hittem, hülyéskedik, aztán hármasban vacsoráztunk, és tíz perc alatt megegyeztünk. Akkor új fejezet kezdődött az életemben."

© Vadnai Szabolcs

Arról, hogy milyen a szakítás óta a viszonya Majkával, Curtis a lapnak úgy nyilatkozott: „Világossá vált, hogy nagyon más az értékrendünk. Nem tudok és nem is akarok vele közösséget vállalni. Harag nincs, nemrégiben fel is hívott, és megtárgyaltuk, hogy a Füttyös című dalunkat bejelentjük a jogvédő irodánál. Ezt korrektnek tartom, de számomra ő már nem létezik."

Arra a kérdésre, hogy dalszövegben lecsapódott már augusztus 18-a, az a nap, amikor Majka a közös szegedi koncert közönsége előtt szakított vele drogproblémáira hivatkozva, Curtis azt válaszolta: „Le bizony, és hamarosan jön is majd tőlem egy kemény utca-rap."

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors