Cserpes Laura szerelmes dalt ír Gyurtáról

Megleled az igazgyöngyöt, amit mindig kerestél – így beszél a csinos énekesnő úszóbajnok szerelméről, akivel nemrég együtt utazott Norvégiába.

Megleled az igazgyöngyöt, amit mindig kerestél – így beszél a csinos énekesnő úszóbajnok szerelméről, akivel nemrég együtt utazott Norvégiába.

Cserpes Laura talán még soha nem érezte ennyire kereknek a világot maga körül, mint mostanában. Hamarosan megjelenik második önálló szó­ló­lemeze, és a szerelem is rátalált az olimpiai bajnok Gyurta Dani személyében. Az énekesnő és párja kapcsolata még új, ép­pen ezért nem szívesen be­szél­nek róla.

– Nagyon friss még minden, törékeny, érzékeny időszak ez minden kapcsolatban, szeretnénk rá vi­gyázni, jól megélni minden percet, megismerni egymást igazán, ezt pedig szerintem nem le­het a nagy nyilvánosság előtt – mondta az énekesnő, ami­kor szerelméről kérdeztük.

– Sokan mond­ják, hogy zárkózott va­gyok, keveset beszélek a ma­gánéletemről, pedig ez nem így van. Most ké­szült el második nagylemezem, amelynek minden dalát az általam megélt élmények, érzések ihlették. Szerző va­gyok az összes dalban, kiírtam ma­gamból mindent, ami fe­szített, bántott vagy épp örömet szerzett. Az album címe hamarabb megvolt, mint a dalok. Már amikor elkezdtem rajta dolgozni egy éve, tudtam, hogy Sztereotípia lesz a címe. Annyi bé­lyeget ra­gasztottak már rám, szeretném, ha végre azt a lányt látná mindenki, aki igazából va­gyok. Őszintébb lett ez a lemez, mint a legmélyebb mély interjú.... Benne vannak a szerelmi csalódások, írtam egy dalt édesanyámnak, és persze van rajta egy boldogságdal is. Arról az érzésről, amikor megleled az igazgyöngyöt, amit mindig kerestél. Nem tudok ennél tisztábban, szebben beszélni az érzéseimről szavakban. Énekesnő vagyok, én így mondom el...

Cserpes Laura úgy érzi, kapcsolatuk nagyon friss, ezért féltik még a nyilvánosságtól. Gyurta Dani már egy norvégiai rendezvényre is elvitte Laurát

– Laura egészen kivirult, ha nincs mikrofon a kezében, akkor is folyamatosan dúdol, és le sem lehet törölni a mosolyt az arcáról – mondta a Borsnak egy bennfentes.

Laurában és Daniban egyébként na­gyon sok a közös. Mindketten rendkívül elhivatottak a munkájukban, ahol nem ismernek akadályt. Szorgalmasak és lelkiismeretesek, és ezt másoktól is elvárják. Emellett – a beszámolókból az is kiderül, hogy – mindketten nagyon zárkózottak, a népszerűségük ellenére is nehezen viselik a fürkésző tekinte­te­ket.

Talán nem vé­letlen, hogy az egyik első közös utazásukat is külföldre szer­vezték. Dani október végén meghívta magával Laurát egy hivatalos rendezvényre Os­lóba, ahol Gyurta a norvégiai Magyar Nagykövetség meghívására mondott be­szédet az 56-os forradalom 60. évfordulója al­kal­má­ból. Ott nem is­merte fel őket senki, felhőtlenül jól érezhették ma­gukat.