Cili: életem végéig tetszeni akarok

Hiába múlt el hetvenéves Esztergályos Cecília, azt vallja, hogy egy nőnek élete végéig tetszeni kell a férfiaknak. A Szombat esti láz zsűritagja tegnap a Bors szerkesztőségének vendége volt.
Hiába múlt el hetvenéves Esztergályos Cecília, azt vallja, hogy egy nőnek élete végéig tetszeni kell a férfiaknak. A Szombat esti láz zsűritagja tegnap a Bors szerkesztőségének vendége volt.

Esztergályos Cecília igazi színfoltja a Szombat esti láznak. Szórakoztató megnyilvánulásai külön produkcióként is megállnák a helyüket. A Magyar Köztársaság Kiváló Művésze-díjat is magáénak tudó színésznő könnyen letagadhatna pár évtizedet.

– Nem foglalkozom különösebben a külsőmmel, ha megyek valahová, akkor kisminkelem magam, ennyi. Lélekben viszont még gyereknek érzem magam, imádok játszani. Máshogy szerintem nem lehet élni, csak optimistán, vidáman és aktívan. A tétlenséget nem bírom. Mindig azt teszem, amihez kedvem van – magyarázta a Borsnak Esztergályos Cecília, aki tegnap vendégeskedett a Bors szerkesztőségében.

A művésznőbôl áradó energia a legutóbbi adásban még Tihanyi Ákost is meglepte. Bizonyára sokan emlékeznek a nézők közül, hogy egy váratlan pillanatban Cili megcsókolta fiatal zsűritársát. Mielőtt bárki félreértené a különben élethűnek tűnő jelenetet, eláruljuk: csak egy színpadi csókról volt szó. Cili ugyanis huszonnyolc éve boldog párkapcsolatban él dr. Fonyódi Péterrel.

– A színpadi csók mindig is a show része volt, nekem pedig ez a specialitásom. Egyszerűen csak jött belőlem, nem szoktam előre átgondolni, mit miért csinálok. Természetesen ez csak játék volt – nevetett a történteken a művésznő, aki saját bevallása szerint amíg él, addig olyan nő lesz, aki imád tetszeni.

– A tűz nagyon fontos az ember életében, én még mindig szerelmes vagyok a férjembe. Azt tudom tanácsolni, hogy ha az ember nem szerelmes, akkor ne is küzdjön, nincs értelme – mondta.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors