Centiken múlt Nagy Feró élete

Nagy sebességgel Nagy Feró kocsijába csapódott egy BMW, amikor az RTL stúdiójába tartott. Hajszálon múlt az énekes élete, és az is, hogy Feró kocsija letarolja a buszmegálló utasait. A BMW-s friss jogsival vezetett.
Nagy sebességgel Nagy Feró kocsijába csapódott egy BMW, amikor az RTL stúdiójába tartott. Hajszálon múlt az énekes élete, és az is, hogy Feró kocsija letarolja a buszmegálló utasait. A BMW-s friss jogsival vezetett.

Néhány centin múlt, hogy nem történt tragédia, amikor álmai autójával dolgozni indult hajnalban az RTL Klub székházába a Beatrice frontembere. A semmiből, nagy se­bességgel egy a főútra kikanyarodó jármű csapódott bele Feró luxusterepjárójába a csúszós aszfalton Veresegyházán.

– Csak a baleset után fogtam fel, mekkora szerencsém volt, csoda, hogy még élek! Meghalhattam volna, ha nem csak a kocsi hátulját kapja el a BMW, így viszont sértetlenül szálltam ki az autóból – mesélte a Borsnak Feró a három héttel ezelőtti balesetéről.

© Fotó: Birton Szabolcs

– Isteni szerencse, hogy nem történt tragédia, mert a baleset néhány méterrel egy buszmegálló után történt, ahol három vagy négy, szintén munkába induló ember várakozott. Olyan nagy sebességgel csapódott belém a másik autó, hogy teljesen elsodort. Ha ez a megálló előtt történik... Belegondolni is szörnyű, több ember életébe került volna – tette hozzá elfojtott hangon a rocker.

Feró a nagy ijedtség után már a kocsit siratta, amit mindössze hat hete használt.

– Olyan régóta vágytam rá, még csak hat hete használtam, amikor összetört. Nem akartam elhinni! Nem elég, hogy az ember összetöri az autóját, de még nagyobb bosszúságot okoz, ha a járgány, ami ripityára törik, egy vadonatúj, mindennel felszerelt, 11 milliós új Hyundai Tucson – panaszolja, de kiderült, hogy eb­ben is szerencsés volt.

– A biztosító nagyon rendes volt velem. Megállapította, hogy a kocsi totálkárosra tört, hiszen teljesen gallyra ment a felfüggesztés, kár lett volna javítgatni. Úgyhogy ka­pok egy teljesen új autót, be kell mennem a szalonba, és választhatok. Addig is kaptam egy csereautót. Most egy kis szervo nélküli Suzukival róvom a köröket. A kormányt is alig bírom eltekerni, jópofa, volt ne­kem ilyenem régen, de várom, hogy újra beleülhessek a terepjáróba – vallotta be Feró.