ByeAlex: kevésbé volt szimpatikus Király Viktor

Csitítja a heves szócsatákat vívó közönséget ByeAlex. Az idei Eurovíziós Dalfesztivál döntője után soha nem látott indulatok szabadultak el az interneten Király Viktor és Kállay-Saunders András rajongói közt.
Csitítja a heves szócsatákat vívó közönséget ByeAlex. Az idei Eurovíziós Dalfesztivál döntője után soha nem látott indulatok szabadultak el az interneten Király Viktor és Kállay-Saunders András rajongói közt.

Nem csitulnak az indulatok A Dal utolsó fordulójában megszületett döntés miatt. Mint ahogy azt lapunk megírta, Király Viktor kissé csalódottan hagyta el a műsor színpadát, miután Kállay-Saunders Andrást ünnepelhette győztesként a közönség.

A legnagyobb közösségi oldalon azóta számtalan hozzászólás érkezett a történtekhez: Király Viktor édesapja kifakadt, hogy Rúzsa Magdi igazságtalanul pontozott, és orrhangú kóristának nevezte őt. ByeAlex ez utóbbival kapcsolatban elmondta a véleményét a Borsnak: szerinte kizárólag a közönség ítélete, hogy nem Viktor utazhat Koppenhágába – hiszen az esély ugyanakkora volt.

– Viktor kiesése szerintem azzal magyarázható, hogy kevésbé volt szimpatikus a szavazóknak, mint András – kommentálta lapunknak véleményét a tavalyi győztes. – Mindössze ennyi különbséget tudok tenni a két zenész között, hiszen Viktor dala is ugyanolyan minőségi produkció volt, mint Andrásé – szögezte le.

A különc énekes egyébként a közösségi oldalán kénytelen afféle békebíró szerepet betölteni. Hogyne, a győztes Kállay-Saunderst is ostorozzák, mint súlyos testi sértéssel vádolt győztest, még olyan is van, aki éneklő majomnak nevezi őt. ByeAlex saját Facebook-oldalán egy hosszú posztban igyekezett nyugtatni a feldúlt véleményezőket. Azt írja: nem biztos, hogy helyes, ha táborokra oszlik az ország egy, szórakoztatás céljából létrehozott dalverseny miatt.

„De könyörgöm, százötvenezer szavazat érkezett a döntőben, és sokkal-sokkal több emberi véleményezést, fröcskölést lehet olvasni a neten. Miért nem szavaztak akkor hát ennyivel többen? Emberek, ha egy ilyen ügyön is szétfelé esünk (egy popzenei eseményen!), akkor mikor lesz végre harmónia közöttünk?” – tette fel posztjában Alex a költői kérdést, melyre feltehetőleg sosem érkezik válasz.

A zsûri is követett el hibát?

ByeAlex érdekes véleményt osztott meg A Dal zsûrijével kapcsolatban. A Borsnak azt mondta: nem csak a szólóénekeseket, azaz Bogit, Andrást, Viktort és a pop acapella formációt, a FoolMoont juttatta volna a legjobb négybe. Az énekes szerint akkor helyes az ítélkezés, ha a rajongók szavazata ugyanakkora súlyú, mint a zsűrié.

– Ha a zsűri székében ültem volna, én bizony egy közönségszavazatos bandát is bepakoltam volna valaki helyett – szögezte le a Borsnak Alex.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors