Brutálisan összeverték Oláh Ibolyát egy kávézóban

Az énekesnőnek feltehetően eltörött az orra, miután egy középkorú férfi nekiesett egy fővárosi kávézóban.

Az énekesnőnek feltehetően eltörött az orra, miután egy középkorú férfi nekiesett egy fővárosi kávézóban.

A leszbikus kapcsolatát nyíltan vállaló Oláh Ibolya kedvesével és két másik barátnőjükkel békésen teázott egy budapesti kávézóban, amikor a szerintük szemmel láthatólag zavart férfi barátnőjével belépett az üzletbe.

- Nem foglalkoztam vele, de láttam, hogy be vannak lőve, és leülnek a pulthoz inni – mesélte a történteket a Blikknek Oláh Ibolya, miután feljelentést tett a rendőrségen.

- Te vagy az az Oláh Vera?!" – így kezdett kötözködni a középkorú férfi, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal tovább szidta Ibolyát. A négyes lánycsapat egyik tagja, Lana Gy. Eszter rászólt a férfira, hagyja már őket békén, mire az férfi ököllel arcon csapta a lányt.

- Láttam, hogy Lana orrából dőlni kezd a vér, alig tudtam félrekapni a fejem, mert ekkor a dühöngő férfi a letört bárszék ülőkéjét hozzám vágta. Látta, hogy nem talál el, ez még jobban felhergelte, és a bárszék fémlábával ütött – meséli Ibolya, akinek felrepedt a szája, ezért a rendőrségi feljelentést követően azonnal a kórházba mentek, hogy látleletet vetessenek, és ellássák a sérüléseiket.

A tombolás után a lányoknak sikerült felírni a távozó férfi autójának rendszámát. Az énekesnő az V. kerületi rendőrkapitányságon tett feljelentést súlyos testi sértés kísérletéért és garázdaságért.
Bors