Botrány: Puzsér káromkodott, őrjöngött és mikrofont dobott a közönség közé

Egy hajszálon múlt, hogy nem okozott személyi sérülést.

Egy hajszálon múlt, hogy nem okozott személyi sérülést.

Puzsér Róbert úgy fest nem bír magával. A minap Vágó Istvánba próbált belekötni, most pedig kiderült, lecsapott egy mulatós rendezvényen is. Óriási balhét csinált a Syma csarnok színpadán a hatalmas tömeg előtt, és nyomdafestéket nem tűrő szavakat ordibált a mikrofonba. A szervezők azonnal léptek, lehalkították a mikrofonját, amin annyira kiakadt a megmondóember, hogy kikelve magából a közönségbe hajította. Szerencsére nem sérült meg senki, bár minden bizonnyal az – állítólag – több százezres mikrofonnak annyi.

– Fogalmam sincs, hogyan került a Syma csarnokba Puzsér, és miért jött el. Az egész balhé ott kezdődött, mikor Pixa felhívta a színpadra, hogy közösen énekeljenek el egy számot, de ő csak állt ott, mint az a „bizonyos” a lakodalomban. Csodálkoztam is, hogy miért ment föl, ha nem volt hajlandó semmit sem csinálni. Fogta a mikrofont és végül letette Pixa keverője mellé. Amikor azonban vége lett a dalnak, őrjöngeni kezdett a több ezer fős közönségnek. Elborult a tekintete – mesélte a történteket Bódi Csaba az ACNews.hu-nak.

A buli plakátja © Facebook

– Nem lehet úgy viselkedni a közönséggel, mint ahogy azt ő tette. Az ő népszerűsége is az emberek miatt van… Nem tudom szó szerint idézni a közönség felé intézett szövegelését, de mintha olyasmit mondott volna, hogy „csődtömeg vagytok és szánalmas emberek”. Nagyon lejáratta magát. A másik pedig az, hogy a Sláger TV több milliós beruházását és munkáját károsította meg ezzel a magánakciójával, amivel persze a fellépőket is kellemetlen helyzetbe hozta. Szegény Bangó Margitnak kellett utána a színpadra mennie, és csak az ő profizmusán múlott, hogy nem lett elrontva mindenki kedve. Ő hozta helyre azt, amit Róbert elhibázott – mondta el Csabi a portálnak, majd hozzátette, hogy mocskos dolognak tartja, hogy miután lecsitították az őrjöngését, bedobta a mikrofont a tömegbe. A botrányos jelenet még ezzel sem ért véget, ugyanis amikor lehozták a színpadról, szintén káromkodásban tört ki.

A portál megkereste Puzsért is, aki nem tagadott semmit.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors