Bochkor Gábor óta nem találja az igazit Molnár Anikó

Újból élete párját keresi Molnár Anikó. A 46 éves egykori Nagy Ő már nem akarja felszínes férfiakra pazarolni az idejét, hisz mint mondja: az ő korában már minden nap éveknek számít.
Újból élete párját keresi Molnár Anikó. A 46 éves egykori Nagy Ő már nem akarja felszínes férfiakra pazarolni az idejét, hisz mint mondja: az ő korában már minden nap éveknek számít.

Hatalmas szerelemről írtak a lapok, pedig Molnár Anikó állítja: Lászlóval való kapcsolata nem volt több egy röpke románcnál. Bochkor Gábor egykori menyasszonya a nagy- dumás rádióssal való szakítása óta, több mint tíz éve keresi a lelki társát.

– Másfél hónapig voltunk együtt legutóbbi barátommal, Lacival. Egy nagyon kezdetleges, kibontakozó kapcsolat volt, ami aztán nem is tudott ennél tovább fejlődni. Egészen egyszerűen nem passzoltunk – kezdi a Borsnak Molnár Anikó, akit Bochkor Gáboron kívül egy férfi sem érintette meg igazán.

Szép, csinos, híres. Mégsincs olyan férfi, aki mellett boldog lehet © Facebook

– Nem voltak említésre méltó férfiak az életemben. Bochkorral egy évig voltunk együtt, s őt, illetve az öt évig tartó kapcsolatomat leszámítva, amiben csak szenvedtem és boldogtalan voltam. Csupán kisebb románcaim voltak, amikről hamar kiderült, hogy nem más, mint hamis illúzió – vallja be az egykori Nagy Ő, aki az idő múlásával egyre inkább tudja, hogy milyen férfira van szüksége.

Bochkor Gáborral anno rajongtak egymásért © DFP

– Azt kell mondanom, hogy egyáltalán nincsenek nagy igényeim. Nem vágyom gazdag fickóra, aki luxusautóval furikáz engem, és az isten pénzét is rám költi. Én csupán egy rendes, intelligens társat szeretnék, aki életem végéig boldoggá tesz, és én viszont boldoggá tehetem. Habár a gyerekről már rég lemondtam, és igazából soha nem is vágytam rá, ettől függetlenül feleség azért még szeretnék lenni egyszer, és hiszem, hogy leszek is. Noha az idő ellenem dolgozik, és 46 évesen már minden nap éveknek számít, de akkor sem fogok lejjebb adni az igényeimből, még ha ez is okozza majd a vesztemet!

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors