Bálinttal erősít a Republic

A Barátok közt egykori Lórija, vagyis Magyar Bálint áll a mikrofon mögé a Republicban, miután a zenekar megvált Sipos F. Tamástól. Rajta kívül több új zenész is segíti az útját kereső csapatot.
A Barátok közt egykori Lórija, vagyis Magyar Bálint áll a mikrofon mögé a Republicban, miután a zenekar megvált Sipos F. Tamástól. Rajta kívül több új zenész is segíti az útját kereső csapatot.

Érezhette Sipos F. Tamás, hogy karrierje hamarosan véget ér a Republicban, a zenekar ugyanis az utóbbi időben egyre gyakrabban vette igénybe más énekesek segítségét a színpadon. Egyik volt közülük Magyar Bálint, aki információink szerint Sipos F. kirúgása után hangsúlyosabb szerepet kap a zenekarban: elképzelhető, hogy ő lesz Cipő valódi utóda?

Bár a zenekarvezető, Boros Csaba azt nyilatkozta, hogy nem veszi át senki Sipos F. Tamás megüresedett helyét, úgy tűnik, ez épp annyira igaz, mint amikor lapunk munkatársának kijelentette: nem válnak meg Sipostól. Információink szerint ugyanis a Barátok közt egykori sztárja a befutó: az interneten már több koncertfelvétel is hallható, amelyen Magyar Bálint énekel a közönségnek. Mégpedig nem is akárhogyan, az Igazi szerelem című Republic-slágert dalolva hangja megtévesztésig hasonlít Cipőére.

A pletyka, hogy a Republic Bálinttal folytatja, már Cipő családjához is eljutott: – Igen, hallottunk róla, hogy egy fiatal színészgyerekkel folytatják, aki már a színházban is énekelte a dalokat. Sok sikert nekik! – erősítette meg lapunknak Cipő édesanyja, Gizi néni.

A napi sorozat nézôi szaxofonosként ismerték meg

Magyar Bálint – aki napok óta elérhetetlennek bizonyult – 2001 és 2003 között volt az RTL Klub legnépszerűbb napi sorozatának szereplője, amelyben a jóképű szaxofonost, Szilágyi Lórit alakította. Karakterének tragikus véget szántak a készítők: váratlanul elhunyt. Ám amilyen szerencsétlenül alakult a sorsa a sorozatban, annál sikeresebb lett a magánéletben és a szakmájában. A Zeneakadémia magánének- és a Színház- és Filmművészeti Egyetem műsorkészítő szakát is elvégezte, közben pedig több sorozatban is szinkronizált. Magyar a Madách Színházban jelenleg is játszik, egybek között Az operaház fantomjában és a Három testőrben is.