Bajor özvegye összeveszett Havassal

Nagyon jóban voltak egymással – ennek már örökre vége? A család barátjának sem kegyelmezett Bajor Imre özvegye: Havas Henriket telefonon kérte számon Ildikó, miért nyilatkozott a televízióban Imre egészségügyi állapotáról.
Nagyon jóban voltak egymással – ennek már örökre vége? A család barátjának sem kegyelmezett Bajor Imre özvegye: Havas Henriket telefonon kérte számon Ildikó, miért nyilatkozott a televízióban Imre egészségügyi állapotáról.

Havas Henrik kihúzta a gyufát Bajor özvegyénél – értesült a Bors. A Tanár úrnak információink szerint azért akadt magyarázkodni valója, mert Ildikó megkérdezése nélkül adott nyilatkozatot Bajor Imre betegsége és utolsó hetei kapcsán a Frizbiben. Mindezt gyakorlatilag egy nappal azok után, hogy egy másik, hasonló riport a kukában landolt.

Hiába adott ugyanis exkluzív interjút a Frizbi című műsorban Vargha Zoltán, a Bajor Imrét kezelő természetgyógyász, a felvétel nem kerülhetett adásba. Hajdú Péter a közösségi portálon jelentette be, egyeztetve Bajor családjával, nem mutatják be az interjút. A színész özvegye, Ildikó ugyanis pereket helyezett kilátásba, ha a továbbiakban bárki bármit nyilatkozik megboldogult párja életével, s legfőképpen a betegségben töltött hónapjaival kapcsolatban. Ugyanakkor, ugyanebben a témában épp Havas Henrik nyilatkozott Hajdú Péternek.

– Én sosem tapasztaltam olyat, hogy annyira jobban lett volna, hogy például le tudott volna menni a medencéjéhez – mondta a Frizbi felvételén a Tanár úr. – Bízott benne, hogy így lesz, és azt tervezte velem, ha jobban lesz, lemegyünk és medencézünk, ott beszélgetünk. Sajnos ez nem következett be – mondta.

© Fotó: Fórika Attila

A Bors megbízható forrásból tudta meg, Ildikó még a Frizbi adásba kerülése előtt, szerdán hívta fel Havast, hogy számon kérje őt. Informátorunk szerint a telefonos beszélgetés úgy ért véget, hogy „megszűnt egy barátság”. Megkeresésünkre Havas Henrik rövid, de beszédes választ adott.

– Soha többet nem fogok Imrével kapcsolatban nyilatkozni. Ha pedig beszéltem volna Ildikóval, akkor is kettőnk között maradna, hogy mikor és miért váltottunk szót – mondta Havas a Borsnak.

© Fotó: Végh István

Bajor özvegye megkeresésünkre egy dolgot leszögezett: arra kérne mindenkit, hagyják békében nyugodni a férjét. És bár nem tagadta, hogy beszélt Havassal, természetesen annak tartalmáról semmit nem árult el. Egy dolgot mindenesetre hozzáfűzött: senkivel nem szeretne rosszban lenni.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors