Bajor kislánya: Az eső is téged sirat, papa! Szeretlek!

Az elhunyt Bajor Imre felesége, Ildikó a nap huszonnégy órájában hősiesen ápolta a művészt, akinek gyerekei is sok időt töltöttek a betegágyánál. Marci és Lili megrázó szavakkal búcsúzott édesapjától.
Az elhunyt Bajor Imre felesége, Ildikó a nap huszonnégy órájában hősiesen ápolta a művészt, akinek gyerekei is sok időt töltöttek a betegágyánál. Marci és Lili megrázó szavakkal búcsúzott édesapjától.

Nem véletlenül választotta otthonának az alig 900 fős Fülét Bajor Imre, a festői szépségű faluban az emberek közvetlenek, barátságosak és odafigyelnek egymásra. Bajor Imre is szerette a helyieket, régebben többször betért a falu egyetlen kocsmájába, de amikor beteg lett, már alig látták.

– Egy hete volt itt a Koós János, ő mondta, hogy Imrét nem lehet műteni, akkor gondoltuk, hogy sok jó nem történhet – mondta sajnálkozva Anikó, a kocsmárosné. A vendégeit is lesújtotta a halálhír, ahogy mondták, Bajor Imre olyan ember volt, aki mindenkivel megtalálta a közös hangot: nagy művész létére nem hogy nem nézte le őket, hanem barátian állt hozzájuk. Nagyvonalú volt, többször meghívta őket egy-egy italra, ami számukra hatalmas megtiszteltetés volt.

– Talpig úriember volt, nagyon szerettük itt Fülén, sajnos az utóbbi hónapokban már alig jött ki a házából, keveset láttuk. Olyan embert vesztettünk el, akit nem lehet pótolni – mondta az egyik helybéli, Tamás, aki sokszor segített Bajor Imrének, például felvitte Budapestre, amikor a színésznek sofőrre volt szüksége.

Bajor Imréék jó kapcsolatot ápoltak egy fülei családdal, akik szintén mindent megtettek, hogy segítsék a nagybeteg művészt, akiért hétfőn ment a mentő, és vitte be a kórházba, ahol életét vesztette. – Ildikó a nap huszonnégy órájában ápolta Imrét, aki az utóbbi időszakban láthatóan már kezdett belefáradni a küzdelembe – mondta lapunknak István, a család barátja.

– Imre fia és lánya, Marci és Lili is gyakran lejárt, hogy felváltsa Ildikót, és a barátok is sokat voltak lent náluk. Imre alig hagyta el a házát, nehezen tudott járni, néha a kocsiba is úgy kellett besegíteni. Sokat jártak hozzá ismert orvosok, masszőrök, és hát mi is próbáltunk segíteni, ahogy csak tudtunk.

Imre oxigénpalackkal is próbált gyógyulni. Volt oxigénmaszkja is. Az oxigén ugyanis jó a daganatos sejtek ellen – emlékezett István, akit lesújtott Bajor Imre halálhíre – Tudtuk, hogy nagyon rossz állapotban van, de abban bíztunk, hogy vannak még csodák – tette hozzá szomorúan.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors