„Azt gondolták, pénzért eladtam, hogy beteg vagyok” – Hódi Pamela először beszélt arról, hogyan élte meg a koronavírust – videó

Hódi Pamela: 32 éves anyuka, menyasszony és egy közel 600 ezer követővel rendelkező influenszer. Körülbelül 7 évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, de 3 évvel ezelőtt kezdett igazán népszerűvé válni, amikor szakított kislánya édesapjával és önálló életet kezdett. Azt mondja, egy elég kemény időszakon van túl – rengeteget dolgozott és egy hónappal ezelőtt ő is elkapta a koronavírust. Pamela volt a második ismert ember, aki felvállalta a betegséget, ám eddig még nem nyilatkozott róla.

– Én a tüneteket nagyon jól éltem meg szerencsére, anno egy influenzát szakközépiskolában sokkal rosszabbul viseltem, mint a koronavírust.

Orrdugulás, három tüsszentés, utána végtagfájdalmaim voltak, majd elment az ízlelésem és a szaglásom, és nekem ennyiben megállt az egész COVID-történet.

– mondta az RTL Fókusz című műsorában.

Bár Pamela rosszullétei mindössze három napig tartottak, ennek ellenére több mint három hétig kellett karanténban lennie, mire meglett a két negatív PCR-tesztje. Mindeközben rosszakarói azzal vádolták, hogy biztosan fizetést kap azért, hogy pozitívnak vallja magát.

Konkrétan az emberek azt gondolják, hogy én 32 évesen eladom vagy eljátszom azt, hogy beteg vagyok, hogy azért nem találkozom a gyerekemmel, holott nincs az a pénz, amit nekem ezért meg tudnának fizetni és ilyen egyébként sem létezik.

– magyarázta az influenszer, aki azt is elárula, hogy vannak-e dolgok, amiket megbánt eddigi életében.

– Mai szemmel azt mondhatom, van olyan dolog, amit másképp csinálnék.

Nem maradnék olyan ember mellett, aki már az első hónapokban arra utaló jelet ad nekem, hogy ez nem lesz jó.

De közben azt érzem, hogy ami rossz dolgok történtek velem az életben, azokat nem bánom, hogy megtörténtek és nem baj, hogy ott vannak a múltamban, mert ezekből is lehet tanulni.