Az ájult fiú fejét rúgta Kállay Saunders András

Megdöbbentő részleteket mesélt el az énekes verekedéséről egy szemtanú. Szerinte A Dalban szombaton fellépő zenész egyetlen ütéssel törte el egy fiú orrát, a másikat pedig akkor rúgta fejbe, amikor már ájultan feküdt a földön.
Megdöbbentő részleteket mesélt el az énekes verekedéséről egy szemtanú. Szerinte A Dalban szombaton fellépő zenész egyetlen ütéssel törte el egy fiú orrát, a másikat pedig akkor rúgta fejbe, amikor már ájultan feküdt a földön.

Megkegyelmezett Kállay Saunders Andrásnak az MTVA, nem zárják ki A Dal című műsorból, aki egy társával májusban vert össze egy testvérpárt a Hajógyári-szigeten. Életveszélyt okozó testi sértés a gyanú az ügyben. A sors fintora, hogy az énekes a versenybe egy olyan dallal nevezett, amelyben a családon belüli erőszakról énekel.

A Bors most megdöbbentő részleteket tudott meg a verekedésről, amellyel kapcsolatban Saunders korábban úgy nyilatkozott: önvédelemből szállt harcba, illetve a megtámadott barátja segítségére sietett.

„Saunders egyetlen ütéssel törhette el az egyik fiú orrát, akit később szemfenékcsonttöréssel is kezeltek. Testvérét is többen ütötték, amikor pedig a földre került, az énekes és a társa is fejbe rúgta őt. Pedig a fiú akkor már ájult lehetett, a testvére a testével védte őt” – árulta el a verekedés egyik, neve elhallgatását kérő szemtanúja a Borsnak.

Elmondása szerint Saunders közel fél fejjel magasabb és tizenöt kilóval nehezebb volt a verekedésben megsérült testvérek bármelyikénél. A csetepatét pedig állítólag – az egyik sérült barátnőjén kívül – többen is végignézték.

„Két szemtanúnak az adatait is felvették a rendőrök, ha kihallgatták őket, a vallomásuk segíthet a hatóságoknak tisztázni az ügyet” – folytatta informátorunk, aki hozzátette: Saundersék létszámfölényben is voltak.

A Bors szerette volna megkérdezni a sérült fiúkat is. A birtokunkba jutott információink valóságtartalmát elismerték, de hozzá tették: továbbra sem nyilatkoznak.

Saunders ügyvédje: Andrásékat érte támadás!

Dr. Magyar György, az énekes ügyvédje lapunknak leszögezte: az ügy vizsgálata még nagyon kezdeti szakaszban van. – Tudomásom szerint még nem hallgattak meg minden tanút és a szembesítésekre sem került sor. Nyilvánvaló, hogy egyelőre mindenki a saját verziójával rukkol elő, más kérdés, hogy ezekből mit lehet bizonyítani.

A sérülésekről sem lehet egyértelműen nyilatkozni, hiszen azok keletkezéséről orvos szakértők döntenek. Továbbra is fenntartjuk, hogy Andrásékat érte támadás, őket kergették meg – tette hozzá az ügyvéd.