24 emberét rúgta ki Luxus Bogi

Drasztikus döntést kellett meghozni a Luxusfeleségnek, miután megszűnt a vállalkozása - ám vannak tervei a jövőre nézve.

Drasztikus döntést kellett meghozni a Luxusfeleségnek, miután megszűnt a vállalkozása - ám vannak tervei a jövőre nézve.

A hirtelen jött gazdasági változások az olyan szerencsés körülmények között élő embereket sem kímélik, mint Csősz Boglárka. Az üzletasszonyt rettenetesen megviselte, hogy két, sikeresen működő szépészeti szalonjától meg kellett válni, illetve 24 munkatársától is, akikkel évekig működtették gyümölcsöző vállalkozásukat.

– Embertelen munkát fektettem a cégembe, hosszú éveket, álmatlan éjszakákat, és több ház árát. A gazdasági válságot követően a török líra értéktelenedik. Amikor ide jöttem, körülbelül két dollár volt egy líra, most van, hogy óránként változnak a termékek árai, de most több, mint hat dollár egy török líra – vázolta a megdöbbentő helyzetet a Borsnak Bogi.

Az üzletasszonynak be kellett látnia, hogy vége © Bors

– Próbáltuk menteni az üzletet, de egy anyagilag tarthatatlanná vált. Folyamatosan folyt ki a pénz a zsebemből, komolyan meg kellett gondolni, mire költünk. Bár a férjemnek számos nemzetközi projektje van, az állami megrendelések hiányát ő is megérezte, ahogy szinte mindenki az országban, hiszem már senki sem akar a helyi vállalkozásokba fektetni. Be kellett látni, hogy a gazdagabb rétegeknek is már a mindennapi megélhetésre kell figyelniük, nem arra, hogy luxuskozmentikumokat vesznek-e tőlem. Fájó szívvel, de több mint két tucat kollégámnak kellett felmondanom, sajnos az ő megélhetésük is veszélybe került. Sírtak, amikor kimondtam a végét, maguk is látták, hogy sokszor a terméket vagy a helységek bérleti díja akár a negyedével növekedett, képtelenek voltunk profitot termelni – mesélte Bogi.

Bogi férjének sem mennek olyan jól a dolgai. De Burak mindenben támogatja feleségét © Instagram

Azt szokták mondani, mikor egy ajtó becsukódik, rögtön kinyílik egy másik. Bogi számára egy új lehetőség nyílt meg, ami nemcsak szakmailag jelent hatalmas örömöt számára, hanem magánemberként is, ugyanis a közeljövőben Magyarországra szólítja a munkája. Törökország legfőbb export cikkének számító török sorozatok az utóbbi években nagyobb népszerűségre tettek szert, mint mexikói és Dél-amerikai produkciók. Népszerűségük Ma­gyarországon is elképesztő, Bogi a Budapesten megrendezett NATPE Budapest esemény produceri minőségében tűnt fel, és igen komoly terveket fogalmazott meg.

Luxus körülmények között él, de mostanában neki is át kellett néznie a kiadásait © Instagram

– Szeptembertől azon fogunk dolgozni, hogy minél több török sorozatot hozzunk be. Elképesztően népszerűek, nagyon pontosan lövik be a nézői igényeket, és szerencsére a gyártásuk zökkenőmentes a válság ellenére. Izgalmas feladat lesz a magyar piacot segíteni, de ennél is tovább mentünk a munkatársaimmal: szeretnék egy-egy török formátumot megvásárolni és a magyar verzióját leforgatni. Rengeteg tehetséges színésznek és háttérmunkásnak teremtenénk munkalehetőséget, hiszen napról napra követni kell a karakterek sorát, újakat behozni vagy kiírni. Magam is forgattam többször is török stábbal, feszes, de nagyon kreatív munka. Ebbe színésznőként is szeretnék beszállni – osztotta meg nagyszabású terveit Bogi.

Kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors