Jelmez

Oszvald Marika mindent megtesz az unokájáért

Bors

Létrehozva: 2024.05.26.

Magyarország legalacsonyabb színésznőjének vallja magát a maga 150 centijével, most pedig a három alma magasságú hupikék törpike, Törpilla bőrébe bújt. Oszvald Marika a szerepet ezúttal nem a színházban kapta, az unokáját akarta így meglepni.

Oszvald Marika alapvetően játékos alkat, a szeme fénye, azaz a kisunokája, Vince lassan kétéves lesz, ezért elhatározta, hogy megvicceli őt. Mivel a fiúcska nagyon szereti a hupikék törpikéket, ezért meglepetésre gyereknap alkalmából Törpillának öltözött a szubrett, melyről néhány fotó is készült.

Oszvald Marika gyereknap alkalmából Törpillának öltözött, mindent megtesz az unokájáért
Oszvald Marika mindent megtesz unokája boldogságáért (Fotó: ARCHÍV / Hot magazin)

Csodálatos gyerekkorom volt, apukám karácsonykor mindig beöltözött Mikulásnak, igyekeztek mindig megteremteni számomra a csodát. Ezt tőle örököltem, ezt szeretném én is átadni az unokámnak. Vince nagyon jókedvű gyerek. Amikor megtudtam, hogy unokám lesz, azt gondoltam, normálisan fogok beszélni vele, de kiderült, hogy ha bármit bohóckodok vagy pofát vágok, akkor hatalmasakat nevet, és én azt akarom, hogy nevessen – magyarázta a szubrett.

Oszvald Marika gyógynövénykúrába kezdett

Amikor a művésznő magára kapta a jelmezt, maga is elcsodálkozhatott, hiszen úgy állt rajta, mintha egyenesen Aprajafalváról érkezett volna.

Törpillaként nem csinálhatok úgy, mint egy öreg nénike, bár már az vagyok, de a kedvem a régi, gyermeki és játékos. A testemnek is muszáj követnie a lelkemet, igaz, egy időben nagyon sok baj volt az ízületeimmel, több színpadi sérülésem is volt. Emiatt is kezdtem el egy ízületregeneráló gyógynövénykúrát, ami elmulasztotta a bajaimat. Olyan gyulladáscsökkentőket és fájdalomcsillapítókat tartalmaz, amit az egyiptomi és kínai receptúrákban már időszámításunk előtt is használtak. A fűzfakérget a reuma ellen, az indiai tömjénfát a gyulladás kezelésére, a violát az ízületi bajokra. Megszűnt mostanra a gyulladás, és a fájdalom is a múlté – mondta el Marika, aki bírja a tempót tartani unokájával.

HOT FELTÖLTÉS Oszvald Marika gyereknap alkalmából Törpillának öltözött, mindent megtesz az unokájáért - BORS
Egyenesen Aprajafalváról érkezett a színésznő (Fotó: ARCHÍV / Hot magazin)

Vince is örökölte ezt a fajta vitalitást, állandóan futkos. Eléggé beszédes, kisfiú létére hamar elkezdett szavakat mondani. Amikor elunja a játékot, fogja a kezem, húz magával, és azt mondja: séta! Aztán néhány pillanat és már futunk, ő csak úgy szökken, én meg loholok utána. Azt szoktam mondani, hogy egy nap lefut majd egy maratont. Nagyon sokat vagyok náluk, majdnem azt kell mondanom, nem bírok egy napot ki, hogy ne lássam. Ha két napot kihagyok, akkor már elvonási tüneteim vannak mesélte a büszke nagymama.

Csodás hangok

A Hupikék törpikék nem csupán a rajz, hanem a figurák megszólaltatása miatt is sikert aratott. Nem csoda, többek között olyan híres színészek kölcsönözték a törpöknek a hangjukat, mint például Sinkovits Imre, Cseke Péter vagy Balázs Péter.

További sztárhíreket olvashatsz a hot! e eheti számában!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek