Királyi család

Tényleg vége: Harry örökre hátat fordított Károlynak?

B. V.

Létrehozva: 2024.05.13.

Úgy néz ki, a herceg mégsem akar annyira békülni az apjával.

Hiába ajánlotta fel Károly király, Harry herceg nem volt hajlandó a palotában megszállni brit útja alatt, inkább a szállodai szobát választotta. A herceg a 10. Invictus Játékok miatt tért haza, ám apjával annak fontos menetrendje miatt nem találkoztak. Harry a Szent-Pál Katedrálisban mondott beszédet, Károly pedig a Buckingham-palotában volt egy kerti partin, így mindössze 2 km-re voltak egymástól.

Harry inkább egy szállodában szállt meg mint a palotában. / Fotó: YouTube

Egyes bennfentesek szerint azonban ez nem volt szép dolog Károlytól még akkor sem, ha nagybeteg állapota miatt nem ugrálhat össze vissza – írja a Mirror.

Ez nagyon szomorú. Igaz, a Király érhetően kicsi tart a Harry-vel való találkozástól abból kiindulva, micsoda cirkusz van körülüttök. Februárban még a legnehezebb pillanatban, rákos betegségének kiderülését követően is találkoztak, még ha rövid időre is. És attól függetlenül, hogy az orvosok most a kezelésére és a gyógyulására összpontosítanak, az, hogy nem is akart időt találni a fiára...

– közölte. 

Mindezt ráadásul azon hírek után, hogy kiderült, Károly ugyanazon a napon arra szánt időt, hogy találkozzon David Beckhammel, akivel a királyi jótékonysági alapítványról beszéltek. Harry azonban így is megértő volt, szóvivője közölte, a herceg megérti, hogy apjának fontos teendői vannak, viszont reméli hamarosan találkozhatnak. 

Hogy ez megtörténik-e végül vagy sem (azok után, hogy most is mindenki szinte biztos volt benne, hogy találkoznak), az jó kérdés. Egy viszont biztosnak tűnik: kapcsolatuk nagyon vékony jégen táncol.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek