Császármetszés

Kulcsár Edina és Varga Márk G.w.M: Hercegnői sors vár a kislányukra

hot!

Létrehozva: 2023.05.10.

Tavaly óta az egymásra találásuk a sajtó legnagyobb érdeklődést kiváltó témái közé tartozik. A napokban születik meg Kulcsár Edina és G.w.M szerelmének gyümölcse, ami a kapcsolatuk megkoronázása lesz. Mindezt egy pocakos esküvővel februárban megpecsételték – de vajon mi vár a sztárbabára, ha megérkezik a nagyvilágba?

A hot! magazin értesülései szerint Kulcsár Edina - aki tavaly augusztusban jelentette be, hogy terhes - a napokban ad életet a harmadik gyermekének, a G.w.M-mel közös kislányának. Az időpontot a legnagyobb titok övezi, az viszont ismert, hogy császáros szülésre készül az anyuka, hiszen az első két gyermekének is ilyen módon adott életet. Már az első kicsinél, Medoxnál sem volt más választása, kockázatos lett volna a természetes mód – erről Edina a közösségi oldalán elmélkedett, elárulva, hogy eleinte nehéz volt feldolgoznia, hogy amire kilenc hónapig készült, az másként valósul meg –, így most sincs egyéb opció.

Kulcsár Edina és G.w.M szerelembabája bármelyik pillanatban megszülethet - Fotó: Bánkúti Sándor

G.w.M igazából anyuka is

A férj, Varga Márk, azaz  G.w.M a napokban adott interjút a Tények Plusznak, amelyben kitért arra, hogy – a róla alkotott torz képpel ellentétben – milyen odaadó szülő tud lenni.

"Rájöttem, hogy van egy ilyen rejtett funkcióm, képességem. És az én szuperképességem az, hogy én igazából anyuka is vagyok. Akármilyen szürke hátú gorillának is tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok. Hogyha el kell ringatni a babát, én elringatom. Bármit meg tudok csinálni! Megfürdetem a gyereket, és akárki akármit mond, én ezt imádom csinálni" – árulta el.

Mint az ismert, a rapper és a családja tartják a roma hagyományokat. Bódi Csabi volt a hot! segítségére annak megfejtésében, hogy milyen szokásokról lehet szó.

–  Nálunk, romáknál is ahány ház, annyi szokás. Régen nem lehetett ott férfi a szülőszobán, a szülés után, az ágyban fekvő anyukát sem látogatták, a férfiak a váróteremben vártak, amíg a nők bementek. Én ott voltam Lili lányom születésénél, mert a feleségemet, Ginát császározták. De ha nem lett volna császár, nem mentem volna be. A fejénél álltam, még ugrattam is, hogy fiunk született, holott lányt várt 

– árulta el a lapnak Csabi.

„Ha jobban megy, meg szeretnénk mutatni”

Az egészen biztos, hogy a kislányra hercegnői sors vár, a szülők tejben-vajban fogják füröszteni. Már az a hír is sokakat megdöbbentett, hogy Edináék arany babakocsit vettek a bébinek, sőt az is felmerült a rapperben, hogy Gucci rugdalózókat vásároljon a születendő lányának, Ama­rá­nak, ám kiderült, hogy csak a színe arany (és fehér) a babakocsinak. Az aranynak viszont fontos jelentősége van a roma hagyományban, így kicsit megérthetjük a leendő apuka érzéseit is.

– Nálunk, romáknál fontos az ajándékozás. 

Amikor Gina terhes volt, Dubajban vettem a lányunknak egy gyönyörű gyermekékszer-kollekciót, amit bevittem a szülőszobára. Az arany a gazdagságot, a szerencsét jelenti. Régen nagy szegénységben éltünk, a nagyapáink még a mezőn dolgoztak.

 Az identitásunkba belefér, hogy ha jobban megy, azt meg szeretnénk mutatni, akár a csillogáson keresztül – mondta, majd elmagyarázta, hogy miért olyan fontos a keresztelő a romáknál. – Tejfakasztót mi nem tartunk: nem értünk egyet azzal, hogy mi, férfiak mulatozzunk, amíg az asszony szenved. A keresztelőre fektetjük a hangsúlyt, babonából már egy hónapon belül megkereszteljük a kicsit. Van, akinél a keresztelő felér egy esküvővel. Mi szűk családi körben ünnepeltünk, és inkább nyitottam egy-egy bankszámlát a gyerekek nevére – mondta Csabi.

A friss házasok közös kislánya szerető családba kerül - Fotó: Bánkúti Sándor

Földöntúli boldogság

A roma hagyományban úgy tartják, hogy az a nő, aki az első gyermekeket szülte a férfinak, akkor is a feleségének számít, ha nincsenek összeházasodva. Nagy Melanie-tól két gyermeke is született G.w.M-nek – őt annak idején nem vette feleségül, Edinát viszont most igen. Erről így beszélt a Tények Pluszban:

„Soha nem hittem, hogy megnősülök, a kedves hölgy ezen változtatott!”

Ezzel Edinára utalt, akivel mindent elsöprő szerelembe esett, beleértve az előző családjaikat is. De mit szólnak Edina gyermekei az új kistestvérük érkezéséhez?

– Örülök, hogy ketten vannak, mert ők egymásnak jelentik a biztonságot, és mindenhová együtt szeretnek menni. Persze időnként elég kaotikus a kapcsolatuk, mert egyik percben imádják egymást, a másik pillanatban pedig összekapnak valamin, de összességében nagyon szeretik egymást. A kistestvér érkezését is izgalommal várják; persze kíváncsi leszek, hogyan fogják kezelni az új helyzetet. Azt gondolom, hogy Nina lesz a nehezebb eset, mert ő nagyon szeret a figyelem középpontjában lenni. (…) A kislányomnak pedig azt szeretném átadni, hogy legyen karakán, valósítsa meg önmagát, de ha megtalálja a megfelelő társat, akkor ne féljen egyet hátralépni és átengedni magát a párjának – mondta pár hónapja lapunknak az édesanya, aki úgy érzi, G.w.M személyében megtalálta a számára tökéletes társat.

Nem mindennapi számmisztika

Edina már korábban elmagyarázta a közösségi oldalán, hogy miért az Amara nevet választották.
„Arra törekedtünk, hogy ne mindennapi nevet adjunk neki, mert hisszük, hogy ő sem lesz mindennapi! Ezenkívül fontos szerepet játszott a névválasztásban az is, hogy a számmisztikai elemzése alapján melyik szám tartozik Amara nevéhez, mik lesznek rá jellemzőek. Az ő neve is a 7-es számot képviseli, amit az apukája neve is. Márkra egy az egyben igaz a leírás, és nagyon örülnék, ha a kislányunk is olyan lenne, mint ő! Mivel ez egy nem túl sűrűn előforduló név, így nem sokat tudni róla, de több oldalról tájékozódva, összességében azt jelenti, hogy elpusztíthatatlan, örökkévaló (…)” – állt a bejegyzésben.

További részletek és sztárhírek a legfrissebb hot! magazinban!


 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154861_auto_resized.jpg
origo.hu

Ukrajna déli régiói össztűz alatt, robbanások rázták meg Zaporizzsja és Odessza városát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27363_resized.jpg?avcount=1713893419
origo.hu

Az amerikaiak szerint így lesz vége a háborúnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153858_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142657_auto_resized.jpg
ripost.hu

Fogadjunk, hogy rájuk sem ismersz! Így néznek ki a Farm, ahol élünk sztárjai ma – galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154737_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Hallgatásba burkolózott Magyar Péter az adatkezelési botrány kapcsán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27360_resized.jpg?avcount=1713893419
origo.hu

Hatalmas veszélybe kerültek Ördög Nóráék

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156049_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 24.: a Skorpió új periódust kezd, a Halak bevonzza, amire vágyik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713893419
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713893419
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155868_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151733_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lezárták a belső sávot, 8 km-es torlódás Budapesten

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
SZERELEM

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja