Hűha

Megmutatta Fésűs Nelly lánya, Csenge mit tetováltat magára

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2023.02.01.

Továbbra is tombol a Whitney Houston film körüli láz. Horváth Csenge szintén a hatása alá került, és kipróbálta, hogy mutatna rajta tetoválásként egy aláírás az énekesnőtől.

Horváth Csenge már kiskora óta Whitney Houston rajongó, és régóta szeretne egy tetoválást az énekesnő aláírásával. A fiatal modell először szerette volna kipróbálni, hogyan festene rajta egy végleges tetoválásba, ezért készítettett egy egyedit matricát Whitney aláírásával és ezt fel is ragasztotta magára.

@horvcsenge Az oldal neve: inkbox.com (amúgy ez nem reklám, csak ajánlás, de majd pár nap múlva megmutatom, hogy megéri-e) Nektek hogy tetszik? 🫣 #inkbox #fypage #fypシ #viral #tiktok #trend ♬ original sound - CSENGE

 

Évek óta szeretnék egy Whitney aláírás tetoválást, viszont nagyon félek tőle, mert nem tudom, hogy mennyire befolyásolná azt, hogy mennyi munkát tudnék kapni, mint modell, mennyire zavarna. Mert a kezemre szeretném mindenképp, ahol látom

 – mesélte a terveit Fésüs Nelly lánya a videóban, ahol részletesen bemutatta a felhelyezési procedúrát. A bal karjának a belső felére tette föl a próbát. 
Annyira elnyerte a tetszését a látottak, hogy a videó végén már mondta is, hogy megy időpontot foglalni a tetoválóshoz.


Azonban a rajongói a kommentszekcióban igyekeztek lebeszélni a fiatal lányt a tetoválásról. Volt aki azt írta:
Ne tetováltass! Annyira szép és tiszta vagy hozzá! Nekem nagyon sok van és nem jó… örökre szól  neked nem illene ez az én véleményem.
Csenge válaszolt is, aki nem tántorodott el a „kamu tetoválástól” sőt inkább boldog és nem fogja megbánni. 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek