Párkapcsolat

Kitálalt művész párjával való szakításáról Király Linda

Létrehozva: 2022.12.19.

Király Linda és rajzművész párja tíz évig voltak együtt. Az énekesnő most kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, miért váltak el az útjaik.

Nagy családra vágyik, de még mindig szingli Király Linda. Az énekesnő lassan öt éve szakított a párjával, aminek okairól most kendőzetlen őszinteséggel beszélt.

Király Linda
Az énekesnő lassan öt éve szakított a párjával

Kemény, de közben művészlélek is volt. Megvolt az egyensúly

– mondta a Fix TV Bóta Café című műsorában Király Linda az exéről, aki rajzművész, mérnök és küzdősportoló volt.

„Egy csodálatos ember, a mai napig csak jót tudok mondani róla. Nagyon kedves, soha nem bántott, tényleg egy szavam sem lehet. Viszont én nem voltam olyan állapotban, hogy fairnek tartsam, hogy maradjak ebben a kapcsolatban. Nem voltam jól még. Próbáltam feldolgozni, mert akkor indult el nekem a betegség, bocsánat: az „állapotom”! Tehát egy csomó minden változott körülöttem, muszáj volt nekem drasztikusan változtatnom az életemen ahhoz, hogy én helyre jöjjek” – vallotta be az énekesnő.

Egyedül akart lenni. Ahogy ő fogalmaz, nem szeret mások előtt szenvedni. Inkább eltűnik és felépíti magát. Ekkor szokott elkezdeni zenéket írni, nem is feltétlenül magának, másoknak. A szakításnak már öt éve, de azóta nem talált rá a szerelem.

Nem úgy alakult... tehát nem arról van szó, hogy totál zárkózott vagyok, és azért nem jön. Egy pár évig, még ha nem is tudatosan, de egy picit elzárkóztam. Azért, mert dolgoztam magamon. Azért tíz évet valakivel leéltem, próbáltam feldolgozni, hogy ezt most miért csinálom, miért döntöttem így, miért akartam így alakítani

– fogalmazott Linda.

Három gyermeket szeretett volna, de már egynek is örülne

Az énekesnő elmondta, hisz benne, hogy mindennek eljön az ideje.

„Én voltam az, aki 15 éves korom óta mindig hosszú távú kapcsolatban voltam. Nyolc év, vagy tíz év… Mindig ilyen párkapcsolatfüggő voltam, vagy nem tudom. Mindig az volt a stabilitás az életemben, ahhoz képest, hogy milyen a karrierem. Az nekem nagyon fontos volt, hogy meglegyen” – mesélte Király Linda. Mindig mondta a testvéreinek, hogy ők fognak hamarabb megházasodni, és nekik lesz előbb gyermekük is. És igaza lett.

Nagyon szeretnék családot. Eredetileg, gyerekkoromban ugyanúgy elképzeltem az én családomat, mint a miénk, tehát hogy három gyerek. De hát most örülök, ha egy is lesz

– mondta mosolyogva az énekesnő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek