Házasság

Kandász Andrea bevallotta, így használja ki az elhajlási engedélyt

2022. június 1. szerda 03:00

Férjétől élete végéig tartó elhajlási engedélyt kapott a TV2 műsorvezetője. Ez azt jelenti, hogy ha akarná, bármilyen férfival ágyba bújhatna. Párjának azonban ugyanez a lehetőség nem adatott meg. Andi a Borsnak beszélt először arról, hogy mennyire él a nekiajándékozott szabadsággal.

Kandász Andrea és férje, Feri nyíltan felvállalják, hogy a szőke műsorvezető elhajlási engedéllyel rendelkezik – csakúgy, mint az amerikai filmekben. Sokak feje felett jelennek meg a kérdőjelek, hogy kitalálják, ez mégis mit jelent. A TV2 51 éves műsorvezetője a Borsnak elmondta, hogyan kapta meg a ritka „szexengedélyt”.

Fotó: Bors


Mindkettőnknek voltak korábban féltékenykedő kapcsolatai és velem nem akarta újraélni azokat. Nem akart olyan helyzetbe hozni, hogy rá se nézhessek senkire, hiszen a „zöld szörny” megmérgezi a házasságokat. Csak az én párom akart maradni. Azt találta ki – tudván persze, hogy csak őt imádom –, hogy örökre korlátlan elhajlási engedéllyel ruházott fel – mondta a Borsnak Andi, aki azt is elárulta, mit jelent a nekiajándékozott szabadság a gyakorlatban.

Mindent a szemnek

Az elhajlási engedély a klasszikus értelemben azt jelenti, hogy valaki a partnerén kívül mással is ágyba bújhat. Feri azt mondta, hogy ő mindennek örül, ami nekem jól esik. Feltétel nélkül szeret. Én azonban sosem élnék vissza ezzel! A gyakorlatban a zöld lapom inkább annyit tesz, hogy nyugodtan megnézhetek egy szép férfi popsit anélkül, hogy jelenet lenne belőle vagy attól kellene tartanom, hogy észreveszi-e a férjem – mondta a TV2 műsorvezetője, aki azért humorosan megjegyezte, hogy ez a pohár csak félig van tele.

Fotó: Bors

Ferit nem zavarná, ha pasizna

Na, azért persze a férjem hihetetlenül trükkös fazon, mert pontosan tudja, hogyha valakinek ekkora szabadságot adnak, akkor utána már nem is akar szabad lenni. Nincs benne semmi izgalom, hogy az ember kipróbáljon bárki mást. Félreértés ne essék, egyáltalán nem vágyom arra, hogy bárki mással legyek. Nem arról van szó, hogy szeretnék összevissza pasizni. És ezt ő nagyon jól tudja – nevetett fel Andi. – Tudta, hogy én őt annyira szeretem, hogy nincs szükségem senki másra, de ha úgy hozná a sors, hogy lenne, akkor őt ez egyáltalán nem zavarná. Legalábbis ezt mondja – tette hozzá humorosan Kandász, aki megjegyezte, hogy ebből a szempontból a kapcsolatuk egy kicsit egyoldalúnak mondható.

Fotó: Bors

„Neki ez nem jár”

A TV2 műsorvezetője hálás a férjétől kapott engedélyért, ő azonban nem adta meg neki ugyanezt.
Én nem adok neki ilyen jogosítványokat, hiszen feltételek nélkül bízom benne, így miért is lenne szüksége rá. A nők ebből a szempontból másként működnek. Egyébként büszke vagyok rá, amikor a lánybarátainknak bókol, felkéri őket táncolni, igazi úriember és ettől nemhogy csökkenne, hanem nő a köztünk lévő bizalom, imádom érte, hogy örömet okoz másoknak. Az elhajlási engedély már más tészta. Neki ez nem jár – mondta a Borsnak nevetve Andrea, aki szerint házasságuk igazi titka az, hogy mindkettejüknek csak egymásra van szüksége.
Sosem volt közöttünk abból probléma, hogy ő például el akar menni a barátaival az este. Én addig kitalálok magamnak valami mást. Mindent megbeszélünk, őszintén, azt is, ha valami rossz érzéssel tölt el egymással kapcsolatban és szerintem ennek köszönhetjük azt, hogy 25 éve boldogan élünk egymással – tette hozzá Kandász Andi.

Kandászéknál olyannyira nem tabu a szexualitás, hogy férjével gyakran akár az utcán is megnézik a szép nőket és férfiakat. Persze csak diszkréten. – Mindkettőnknek van fétise, együtt megnézzük a figyelemreméltó ciciket és a szép popsikat is. Megbeszéljük, hogy miért tetszenek nekünk, de ennyi. Szó sincs arról, hogy ettől nyitott házasságban élnénk – tette hozzá Andi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez történik a testünkkel, ha mindennap eszünk paradicsomot

vg.hu

Itt az oroszok gránátvető robotkutyája - videó

borsonline.hu

Megdöbbentő, mi került a talált tárgyak osztályára a Sziget fesztiválon

ripost.hu

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

hirtv.hu

Dráma Milánóban: magyar családanyát rabolt el az albán maffia

vg.hu

Perrel fenyegetik azt, aki felszólal a repohár ellen

astronet.hu

Új fejezetet nyithatunk az életünkben ezen a héten az asztrológus szerint

borsonline.hu

Kiderült, ki a gyanúsítottja a VV Anett drámájába fulladt szeánsznak

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

„Börtönbe is zárhatnak, akkor is bebizonyítom” - újabb fejlemények Babicsek Bernát tragédiájáról

borsonline.hu

Hátborzongató jóslattal állt elő az új Baba Vanga: ez vár még ránk 2022-ben

További cikkek

CSERE

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

BEUGRÓ

Curtis elárulta, miért vállalta el valójában Majka elmaradt koncertjét