Esküvő

Házasodik a magyar sztárpár, klasszikus lagzit álmodtak meg

Létrehozva: 2022.03.27.

DJ, Metzker Viki és rapper párja nyáron házasodik, de a menyasszonyi ruhával kapcsolatban kétségek merültek fel az arában, ezért nemrég a követőihez fordult segítségért. Viki néhány dologhoz ragaszkodik: ez a hosszú fátyol és a fehér orchideacsokor.

Forrás: Facebook

Vikit ősszel jegyezte el párja, Gaben, nyárra pedig az esküvőt is elkezdték megszervezni. Budapesthez közel, egy vadonatúj rendezvényházban tartják majd a klasszikusnak álmodott lagzit. Azonban a menyasszony ruhája még kérdőjeles, ezért a híresség követőihez fordult.

„Segítség! Keresem a tökéletes esküvői ruhát, vagyis már nagyjából megálmodtam, és ha van itt olyan követőm, aki tervező, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!” – írta ki nemrég a közösségi oldalára a lemezlovas, aki a Hétvégi Borsnak hozzátette, nem szeretne azért túl nagy ügyet csinálni a kérdésből, a lényeg, hogy kényelmes legyen és amellett persze szép. Hosszú fátylat álmodott a ruhájához, kezébe fehér orchideacsokrot.

Viki elmondta, azóta a folyamat elindult, úgy tűnik, a ruha időben elkészül, és a többi szerveznivaló is jól halad. 

Minden rendben lesz, egyelőre nincs okunk az aggodalomra. Lesz egy vőfélyünk, aki majd aznap mindent összefog, ezt sem fogjuk túlizgulni – mesélte a csinos DJ.

Viki és Gaben szeretik a modern, de mégis elegáns dizájnt, és ez nem csak az öltözékekre vonatkozik, hanem a dekorációra is. A helyszínt pedig már ősszel kiválasztották, hiszen rögtön az eljegyzésük után nekiugrottak az esküvő szervezésének.

Fotó: Facebook

Csináld magad vagy szervezett legyen?

A házasulandókban általában felvetődik a kérdés: bízzanak meg egy rendezvényszervezőt, hogy készítse elő álmaik esküvőjét, vagy próbálják meg magunk intézni? Íme néhány ötlet, hogyan lehet spórolni a költségeken. 

Nagyanyáink sokszor még az esküvői ruhát is maguknak varrták, azonban ma ez már nem szokás. De például egy dekorációs elem elkészítése, vagy a tánc betanulása könnyen megvalósítható. Mi több, az online felületeknek, videóknak köszönhetően a legtöbb részét – a ceremóniamestertől a sminken át a torta kiválasztásáig – akár otthonról is el lehet intézni.

Dekoráció: van, amikor a dekoráció maga a természet, ott nyilván nincs szükség nagy ötletekre. Az asztalok és a székek a pár ízléséhez igazítva masnival, vagy növénykreációkkal díszíthetők, ami fontos, hogy az összkép egységes legyen. Kültérre tervezett ceremóniákon az időjárás szeszélyeivel is feltétlenül számolni kell. Ha azonban zárt térben zajlik az esküvő, a főasztal mögött érdemes egy egyszerű, úgynevezett dekorációs hátteret felállítani. Ez lehet egy nagyobb karton, vagy függöny, ami fényfüzérek belógatásával elegánssá, ünnepivé tehető, és a fotókon is jól mutat majd.

Tánc: ma már úgy is meg lehet tanulni táncolni, hogy az oktató személyesen nincs jelen. Online órákon, vagy akár egy kiválasztott videókból lépésekre bontva is elsajátítható a esküvői tánc. 
– Először akkor jutott eszembe az, hogy online oktassam a táncot, amikor kitört a világjárvány, és ezzel együtt a fél világ bezárkózott a nappalijába. A tanítványai és a szerelmes párok pedig nagyon boldogok voltak, hogy nem kellett lemondaniuk sem a táncról, sem az esküvőről – kezdte Molnár Aliz, táncművész, oktató, aki a pandémiára adott válaszként fejlesztette ki egyedi technikáját.

Smink: trendek jönnek-mennek, ám ami nem változik: az esküvőre tartós sminket érdemes csináltatni. Azonban ha az ara maga szeretné azt megalkotni, annak sincs akadálya. A drogériák polcai roskadoznak a jobbnál jobb szépségápolási eszközöktől és az arc kikészítését lépésről lépésre mutató oktatóvideókkal tele van az internet. De érdemes előtte jól begyakorolni.

Zene: persze össze lehet állítani kedvenc lejátszási listákat, de ahhoz, hogy a hangulat egy percre se üljön le, talán jobb ezt profira – zenekar, Dj stb. – bízni.

Fotó és videó: igaz, egy rokon vagy barát is meg tudja oldani, ám a végeredmény talán nem olyan lesz, amit évek múlva is szívesen nézeget az ember. Szóval a profi felvételekért érdemes szakembert választani.

Vőfély: hacsak nincs stand-up komikus a családban, akkor ez a feladat is profi után kiált. A vőfély, vagy ceremóniamester munkája rendkívül összetett, hiszen ő fogja össze az egész lagzit, ismeri a forgatókönyvet, gondoskodik a hangulatról, és figyel a meghívottakra is. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143561_auto_resized.jpg
origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27219_resized.jpg?avcount=1713559212
origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142083_auto_resized.png
metropol.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett az utasokkal teli 4-6-os villamos, nagy a baj

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141496_auto_resized.jpg
vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141581_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van Bogi és Csabi között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27220_resized.jpg?avcount=1713559212
origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17073172_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713559212
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713559212
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145120_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143728_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő tündércukiság: legfrissebb fotóján Berki Emma tiszta apukája!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt