Esküvő

Házasodik a magyar sztárpár, klasszikus lagzit álmodtak meg

2022. március 27. vasárnap 14:30

DJ, Metzker Viki és rapper párja nyáron házasodik, de a menyasszonyi ruhával kapcsolatban kétségek merültek fel az arában, ezért nemrég a követőihez fordult segítségért. Viki néhány dologhoz ragaszkodik: ez a hosszú fátyol és a fehér orchideacsokor.

Forrás: Facebook

Vikit ősszel jegyezte el párja, Gaben, nyárra pedig az esküvőt is elkezdték megszervezni. Budapesthez közel, egy vadonatúj rendezvényházban tartják majd a klasszikusnak álmodott lagzit. Azonban a menyasszony ruhája még kérdőjeles, ezért a híresség követőihez fordult.

„Segítség! Keresem a tökéletes esküvői ruhát, vagyis már nagyjából megálmodtam, és ha van itt olyan követőm, aki tervező, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!” – írta ki nemrég a közösségi oldalára a lemezlovas, aki a Hétvégi Borsnak hozzátette, nem szeretne azért túl nagy ügyet csinálni a kérdésből, a lényeg, hogy kényelmes legyen és amellett persze szép. Hosszú fátylat álmodott a ruhájához, kezébe fehér orchideacsokrot.

Viki elmondta, azóta a folyamat elindult, úgy tűnik, a ruha időben elkészül, és a többi szerveznivaló is jól halad. 

Minden rendben lesz, egyelőre nincs okunk az aggodalomra. Lesz egy vőfélyünk, aki majd aznap mindent összefog, ezt sem fogjuk túlizgulni – mesélte a csinos DJ.

Viki és Gaben szeretik a modern, de mégis elegáns dizájnt, és ez nem csak az öltözékekre vonatkozik, hanem a dekorációra is. A helyszínt pedig már ősszel kiválasztották, hiszen rögtön az eljegyzésük után nekiugrottak az esküvő szervezésének.

Fotó: Facebook

Csináld magad vagy szervezett legyen?

A házasulandókban általában felvetődik a kérdés: bízzanak meg egy rendezvényszervezőt, hogy készítse elő álmaik esküvőjét, vagy próbálják meg magunk intézni? Íme néhány ötlet, hogyan lehet spórolni a költségeken. 

Nagyanyáink sokszor még az esküvői ruhát is maguknak varrták, azonban ma ez már nem szokás. De például egy dekorációs elem elkészítése, vagy a tánc betanulása könnyen megvalósítható. Mi több, az online felületeknek, videóknak köszönhetően a legtöbb részét – a ceremóniamestertől a sminken át a torta kiválasztásáig – akár otthonról is el lehet intézni.

Dekoráció: van, amikor a dekoráció maga a természet, ott nyilván nincs szükség nagy ötletekre. Az asztalok és a székek a pár ízléséhez igazítva masnival, vagy növénykreációkkal díszíthetők, ami fontos, hogy az összkép egységes legyen. Kültérre tervezett ceremóniákon az időjárás szeszélyeivel is feltétlenül számolni kell. Ha azonban zárt térben zajlik az esküvő, a főasztal mögött érdemes egy egyszerű, úgynevezett dekorációs hátteret felállítani. Ez lehet egy nagyobb karton, vagy függöny, ami fényfüzérek belógatásával elegánssá, ünnepivé tehető, és a fotókon is jól mutat majd.

Tánc: ma már úgy is meg lehet tanulni táncolni, hogy az oktató személyesen nincs jelen. Online órákon, vagy akár egy kiválasztott videókból lépésekre bontva is elsajátítható a esküvői tánc. 
– Először akkor jutott eszembe az, hogy online oktassam a táncot, amikor kitört a világjárvány, és ezzel együtt a fél világ bezárkózott a nappalijába. A tanítványai és a szerelmes párok pedig nagyon boldogok voltak, hogy nem kellett lemondaniuk sem a táncról, sem az esküvőről – kezdte Molnár Aliz, táncművész, oktató, aki a pandémiára adott válaszként fejlesztette ki egyedi technikáját.

Smink: trendek jönnek-mennek, ám ami nem változik: az esküvőre tartós sminket érdemes csináltatni. Azonban ha az ara maga szeretné azt megalkotni, annak sincs akadálya. A drogériák polcai roskadoznak a jobbnál jobb szépségápolási eszközöktől és az arc kikészítését lépésről lépésre mutató oktatóvideókkal tele van az internet. De érdemes előtte jól begyakorolni.

Zene: persze össze lehet állítani kedvenc lejátszási listákat, de ahhoz, hogy a hangulat egy percre se üljön le, talán jobb ezt profira – zenekar, Dj stb. – bízni.

Fotó és videó: igaz, egy rokon vagy barát is meg tudja oldani, ám a végeredmény talán nem olyan lesz, amit évek múlva is szívesen nézeget az ember. Szóval a profi felvételekért érdemes szakembert választani.

Vőfély: hacsak nincs stand-up komikus a családban, akkor ez a feladat is profi után kiált. A vőfély, vagy ceremóniamester munkája rendkívül összetett, hiszen ő fogja össze az egész lagzit, ismeri a forgatókönyvet, gondoskodik a hangulatról, és figyel a meghívottakra is. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15405825_auto_resized.jpg
origo.hu

Mindenki ettől félt: itt van Putyin drámai bejelentése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10467_resized.jpg?avcount=1670096108
origo.hu

Így hazudott Joe Biden, itt a Fehér Ház váratlan bejelentése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15404822_auto_resized.jpg
vg.hu

Katari vb: kiszámoltuk, mennyibe kerül most Magyarországról eljutni a világbajnokságra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15406095_auto_resized.jpg
ripost.hu

Egykori főtanácsadóját gyászolja Orbán Viktor

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15405641_auto_resized.jpg
vg.hu

A britek teljesen kiakadtak Von der Leyen szavain

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10471_resized.jpg?avcount=1670096108
origo.hu

Britney Spears meztelenül, a melleit markolászva feküdt ki a strandra - 18+ fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15405305_auto_resized.jpg
travelo.hu

Csak arra vágysz, hogy végre kialudd magad? Hódít az alvásturizmus világszerte

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15406018_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Horror a plasztikai sebészeten: elkábította, majd megerőszakolta pácienseit az orvos – 18+

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15404749_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Botrány! Kiakadt Zámbó Jimmy testvére: „Fejezd be az öcsém lejáratását!”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10449_resized.jpg?avcount=1670096108
mindmegette.hu

A karácsonyi asztal sztárja lesz, ha így készíted a tiramisut!(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10431_resized.jpg?avcount=1670096108
life.hu

Felfázás 1x1 – Így előzd meg a kellemetlen tüneteket!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/eYrjNcnOzaUBGuQA2T__qgXYsETmx-_d401_3eE6BTY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4YjA3N2EwZjdiNzRiNDg5ZTBlYWZhOTRiZjkzYmU0.jpg
JÓTETT

Autisták javára gyűjt Csocsesz: „Boldogsággal tölt el, ha segíthetek"

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/Xj7gsQ6K3wnbWcKQCsXhDItcaMc45bhHZM0zcj2pc_o/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQ4Mzg4OThlNGI1MjQyYWE5ZDA0YjlhN2Y4MzQ5M2Mw.jpg
Diéta

Újra harcol a kilókkal Gáspár Evelin: A zsírbontó injekciótól sem riadt vissza