Őszinte

Tudom, ez nem szexi – smink nélkül mutatta meg magát Kárpáti Rebeka

Bors

2021. december 30. csütörtök 14:20

Smink nélkül, bőrhibáit sem titkolva mutatta meg magát Kárpáti Rebeka. A csinos színésznőnek ezzel pedig komoly szándéka volt...

Kárpáti Rebeka legújabb fotójával arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy neki is vannak rosszabb napjai, még ha munkája miatt úgy is tűnhet, hogy mindig minden a legnagyobb rendben van nála.

Tudom ez nem szexi, de tessék. Bár a munkám velejárója a folyamatos “standby”-ban levés, a smink, a haj, a ruha, a profi fotós… és bár eddig is beszéltem többször ilyen “kulisszák mögötti” dolgokról lelki és testi témákban is, de megfogadtam, hogy erről sokkal többet fogok kommunikálni, mert kell. Valamennyire már kezdünk elhatárolódni ettől a túlzott tökéletesség-hajhászástól itt az Instán és szuper látni, hogy egyre több a body és mind positivity megmozdulás – írja posztjában Rebeka. 

– Én az élet minden területén kivétel nélkül a harmóniában hiszek és a megfelelő arányok megtalálásában. A munkám a TV, a social media és a saját vállalkozásom, aminek elengedhetetlen velejárója az esztétikus tartalmak készítése és egy materiális értelemben vett “always on top” vibe. Emellett viszont nem szeretném azt, ha az engem követő fiatal lányokban egy olyan téves kép alakulna ki, hogy ami velem, vagy a hozzám hasonló szocmédiás karakterekkel minden mindig szuper, szép, és tökéletes – jelentette ki a tévés, majd hozzátette, neki is vannak rosszabb napjai.

– Ennek a legutóbbi ékes esete, amikor pár hete egy kicsit megmihálylottam lelkileg, szellemileg és fizikailag, ami ilyen szépen meg is jelent az amúgy – kopp kopp kopp – mindig sima arcbőrömön. Teljesen rendben van, ha néha nem vagy jól. Nem tudnál cserélni olyan emberrel a világon, akinél ez ne így lenne. Pihenj meg egy picit, szívd fel magad és menj tovább! Mindenre van megoldás. Lehet, hogy sok mindenkinek semmit nem ad ez az írás, és azt gondolja teljesen felesleges dolgokról hablatyolok 3 pötty miatt, de ha már van valaki, akinek egy picit formáltam a szemléletén ezzel kapcsolatban, akkor már boldog vagyok.

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

borsonline.hu

Rengeteg életveszélyes és omladozó erkély található Budapesten

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

kemma.hu

Rendőrt gázolt egy férfi menekülés közben Tatabányán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: A legnagyobb hibát a hollandok ellen követtük el – Mikler

origo.hu

Kiderült, a TikTok-on vagy a YouTube-on keresnek-e többet az influenszerek

ripost.hu

Bréking: elfogták a szíven szúrt budapesti édesapa gyilkosát

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett