Celeb

Elgondolkodott édesapja megölésén Will Smith, olyat tett az anyjával

Bors

Létrehozva: 2021.11.04.

A színészlegenda az életéről szóló könyvében őszintén mesél arról, milyen pokoli gyermekkora volt.

Forrás: Bors

A színész az emlékirataiban kendőzetlenül ír arról, hogy mi mindent kellett elviselnie gyermekként. Az édesapja alkoholizmusa rányomta a bélyegét a színész életére és örök nyomot hagyott benne, amikor családon belüli erőszak szemtanúja volt.

Eljátszott a gyilkosság gondolatával

A brutális tettei ellenére azonban igyekezett jó apa lenni, a fia összes premierjén megjelent józanul és minden lemezét meghallgatta. Ennek ellenére kitörölhetelen traumát okozott neki, amikor az apja egy alkalommal olyan durván megütötte az színész édesanyjának a fejét, hogy az asszony a földre rogyott és vért köpött. Ekkor bosszút esküdött.

– Gyerekként mindig azt mondtam magamnak, hogy egy napon megbosszulom az anyámat. Egyik este, amikor finoman elgurítottam apámat a hálószobájából a fürdőszoba felé, sötétség támadt bennem. A két szoba közötti út a lépcső tetején haladt el. Megálltam a lépcső tetején. Könnyedén le tudtam volna lökni – írta a színész. Az édesapját évekkel később rákban halt meg, és a fia az összes sérelem ellenére lelkiismeretesen gondoskodott róla. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek