Celeb

Durván beszóltak Lékai-Kiss Ramónának: ha ennyit dolgozik, mikor neveli a kisfiát?

Bors

Létrehozva: 2021.11.05.

Lékai-Kiss Ramóna sok bántást kapott a közösségi oldalain amiatt, hogy túl sokat dolgozik.

Hétfő este elstartolt a Ninja Warrior harmadik évada. A TV2 szuperprodukciója megújult struktúrával, minden hétköznap este látható Lékai-Kiss Ramóna, Szujó Zoltán és Tilla vezetésével. Európa legnagyobb Ninja Warrior pályáján közel 400 mindenre elszánt harcos igyekszik bizonyítani, hogy képes legyőzni a saját korlátait és a minden eddiginél keményebb akadályokat.

Lékai-Kiss Ramóna a Metropolnak elmondta: régi álma teljesült azzal, hogy idén ő lett az egyik műsorvezető.

Amikor időm engedte, követtem az előző évadokat, és az amerikai Ninja Warriort is néztem. Úgy gondolom, egy műsorvezető számára óriási szakmai előrelépés, ha egy sportrealityt vezethet, arról nem is beszélve, hogy mennyi izgalmat éltünk át mi is a forgatások alatt. Immáron közel húsz éve televíziózom, ez idő alatt számos jól kivitelezett, igényes díszletet láttam, de a Ninja Warrior stúdiója minden eddigi tapasztalatomon túltett! Grandiózus méretű akadálypályák várták a versenyzőket, és bevallom, annyira megtetszett Tillának, Szujó Zolinak és nekem is a stúdió, hogy legszívesebben mi is kipróbáltuk volna a feladatokat – árulta el a Metropolnak Lékai-Kiss Ramóna.

A műsorvezetők számára a verseny csaknem olyan izgalmas, mint a játékosoknak. Ramóna együtt izgult a többiekkel, a szurkolás nem is áll távol tőle. Férje, Lékai Máté válogatott kézilabdázó meccsein rendszeresen drukkol, a szüleivel ráadásul gyerekkora óta a veszprémi kézilabdások szurkolótáborának oszlopos tagjai.

A sportreality műfaja egészen más, mint az egyéb műsoroké. Itt tényleg csak egy lehetősége van a versenyzőknek, nagyon nagy a nyomás, és ha idő előtt hibázol, vége. A Ninja Warrior játékosai közül sokan éveken át edzettek, készültek a műsorra. Együtt dobogott a szívem a versenyzőkkel, velük örültem és sírtam, egyszóval óriási élmény volt számomra, hogy a Ninja Warrior részese lehettem.

Ramónát mostanában nem csupán a Ninja Warriorban, de a Mintaapákban, hétvégénként pedig a Dancing with the Starsban láthatják a nézők. Adódik a kérdés, hogy két és fél éves kisfia, Noé mellett hogyan van ideje minderre; ezzel kapcsolatban a közösségi médiában is kapott bántó kérdéseket, megjegyzéseket. 

– Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Ninja Warriort és a Mintaapákat korábban forgattuk, a Dancing with the Stars megy élőben. Sok logisztikát igényel, hogy a hivatásomban és a magánéletemben is megteremtsem az egyensúlyt, de ez szerencsére sikerül, az pedig alapelvem, hogy a munka soha nem mehet a család rovására.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek